BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,81
ALTIN 2.503,14
HABER /  GÜNCEL

Kaçan dana çadırın üstüne düştü!

Olayda, çadırda uyumakta olan bir kişi son anda kendini yana atarak ezilmekten kurtuldu.

Abone ol

İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki Piyalepaşa Bulvarı'nda Beyoğlu Belediyesi Hayvan Satış Yeri'ne akşam saatlerinde yapılan kurbanlık hayvan nakliyatı sırasında, bir inek, ipini kopararak kaçmaya başladı.

Sahibinin yakalamak için peşinden koştuğu inek paniğe kapılarak, alt tarafta bulunan bir çadırın üzerine düştü. Bu sırada, çadırda uyuyan 1 kişi son anda kendini yana atarak ezilmekten kurtuldu.

Çadır ile duvar arasına sıkışan inek ise sahibi ve yardımcılarının tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Bunun üzerine itfaiyeye haber verildi. İtfaiye ekibinin çabaları sonucu, inek vinç yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Kurbanlık ineğin sahibi, “Satış için kamyonetle kurbanlıkları getirmiştik. Kamyonetin kapısı açılınca, hayvanlar yorgunluğun etkisiyle paniklemiş. O esnada ipini kopartarak kaçmış. Duvardan aşağıya düşmüş. Neyse ki itfaiye ekiplerimiz kurtardı. Sağlığı yerinde şükürler olsun" dedi.

Kurbanlık ineğin üzerine düştüğü Ali Osman Dikmen ise, son anda yana kaçarak kurtulduğunu, buna rağmen belinde ağrı olduğunu belirterek, "Üzerime düştü dana. O sırada yatıyordum. Çadır söküldü. Benim çadırım söküldü. Yeter ki çadırımın parasını versinler. Ben iyiyim ben de bir şey yok" diye konuştu.