BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,93
ALTIN 2.427,35
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Juventus'un başını yakmıştı! Galatasaray'a skandal hakem

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci haftasında Porto'yla yapacağı maçı İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek. Oliver, geçen sezon çeyrek final rövanşında yönettiği ve Juventus'un hatalı bir penaltı kararıyla Real Madrid'e elenmesine neden olduğu günden beri maç alamıyordu.

Abone ol

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre Portekiz'in Porto kentindeki Dragao Stadı'nda TSİ 22.00'de başlayacak müsabakada Michael Oliver düdük çalacak.

İngiliz hakem, geçtiğimiz sezon oynanan Real Madrid'in Juventus'u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmanın İspanya'daki rövanşında verdiği hatalı bir karar sonrası Avrupa'da görev alamamıştı. 

HATALI PENALTI KARARI VERMİŞTİ
İtalyan temsilcisi Real Madrid karşısında maçı uzatmaya götürecek skoru yakalamış ancak 90+3. dakikada Oliver, Madrid'den Vazquez'in, Benetia ile girdiği kili mücadele sonrasında hatalı bir penaltı kararı verdi. Juventuslu oyuncular hakeme sert tepki gösterirken kaleci Buffon kırmızı kart sonrası oyun dışında kalmıştı.

NİSAN AYINDAN BU YANA GÖREV ALMIYOR
İngiliz hakem o karşılaşma sonrası Avrupa'da maç yönetmedi. Bu sezon ilk maçı Avrupa Ligi play-off turunda FCSB'nin sahasında Rapid Wien'i 2-1 yendiği karşılaşma. Bu mücadelede ev sahibi ekibe 3 sarı kart 1 kırmızı kart, deplasman ekibine ise 3 sarı kart çıkarttı. İngiliz hakem nisan ayından bu yana görev almıyor. 

Galatasaray'a ingiliz hakem