BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.423,72
HABER /  GÜNCEL

Juventus-Galatasaray maçına kar molası!Juve-GS maçı son dakika 

Galatasaray Juventus maçına hakem kar nedeniyle mola verdi. oyuncular soyunma odalarına çekildi.

Abone ol

Galatasaray Juventus maçına hakem kar nedeniyle mola verdi. oyuncular soyunma odalarına çekildi.Maçın oynanacağı saat 15.00 olarak belirlendi.  

UEFA Yetkililerinde yapılan açıklamada maçın ertelenme sebebinin, "İki takım kaptanları ve teknik ekibiyle yapılan görüşmeler sonucunda, bu hava koşulları altında futbolcuların sağlık güvenlikleri olmadığı yönünde karar aldık. Bu nedenle maçın devam etmemesini kararlaştırdık" diyerek açıkladı.

Öte yandan emniyet kuvvetleri, UEFA'nın saat 14:00'te oynanmasına karar verdiği karşılaşmanın o saatte oynanmasının güvenlik sebepleri gerekçesiyle 15:00'ten önce oynatılmasının zor olduğu için saatte değişiklik istediği belirtildi. Ayrıca Juventus kulübünün de saat 15:00'te maçı oynamak için değişiklik talebinde bulunduğu belirtiliyor.Maçın oynanacağı saat 15.00 olarak belirlendi.  


MAÇI CANLI ANLATIMLA TAKİP ET!

  • 35. dakika: Maçın hakemi oyuncuları soyunma odasına gönderdi.
  • 34. dakika: Maçın hakemi saha kenarına gelerek yetkililere zeminde oluşan kar tabakası nedeniyle çizgilerin silindiğini ifade etti. İki takım oyuncularını da kenara çağırdı.
  • 33. dakika: Eboue tedavisinin ardından tekrar ayağa kalktı ve oyuna devam edebilecek durumda.
  • 32. dakika: Sol kanattan ilerleyen Giorgio Chiellini ceza sahası içine ortaladı ancak Gökhan Zan araya girerek topu kafayla kornere gönderdi.
  • 31. dakika: Eboue'nin uzun kullandığı taç atışını Juventus savunması uzaklaştırdı. Galatasaray tüm hatlarıyla rakip yarı alanda.
  • 30. dakika: Maçın hakemi kar yağışının artmasının ardından topun değiştirilmesi ve koyu renkli olanını verilmesi için dördüncü hakeme iletti.