BIST 9.451
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.497,39
HABER /  GÜNCEL

Juventus Galatasaray maçı canlı izle-maç linkleri

Galatasaray Juventus maçı canlı 21.45'te başlıyor. Galatasaray maçı canlı anlatım bu sayfadaki linkte olacak.

Abone ol

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu mücadelesinde temsilcimiz Galatasaray, İtalya'da Juventus ile karşılaşacak. Macar hakem Viktor Kassai maçta düdük çalacak.

Saat 21:45'te başalayacak olan mücadele Smartspor'dan naklen ekranlara gelecek.

JUVENTUS GALATASARAY MAÇINI İNTERNETSPOR'DAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

5. RANDEVU

Galatasaray ile Juventus takımları Avrupa kupalarında 4 kez karşılaştı. 1998-99 sezonunda Şampiyonlar Ligi gruplarında İtalya'da oynanan maç 2-2, İstanbul'da oynanan maç 1-1 berabere bitmişti. 2003-04 sezonunda yine Şampiyonlar Ligi gruplarında İtalya'da kazanan 2-1 skorla Juventus olurken Galatasaray Almanya'da oynanan mücadeleyi Hakan Şükür'ün golleriyle 2-0 kazanmıştı.

GALATASARAY JUVENTUS MAÇI ŞİFRESİZ VEREN YABANCI KANALLAR LİSTESİ

MANCINI 3 SENE SONRA TORINO'DA

Galatasaray'ın yeni İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini 2010-11 sezonunda Avrupa kupalarında Juventus ile karşılaşmıştı. Manchester City takımının başında görev yapan Mancini UEFA Avrupa Ligi gruplarında Juventus ile oynadığı 2 maçı da 1-1 berabere bitirmişti. Mancini teknik direktörlük kariyeri boyunca Juventus ile oynadığı 17 resmi maçta 6 galibiyet 7 beraberlik 4 yenilgi almıştı.

JUVENTUS KAYBETMEDİ

2013-14 sezonunda 8 resmi maça çıkan Juventus 6 galibiyet 2 beraberlik aldı ve mağlup olmadı. Serie A'da 16 puanla 3.sırada yer alan Juventus sezon başı oynanan İtalya Süper Kupası maçında Lazio'yu 4-0 yenmişti. Juventus Şampiyonlar Ligi grup ilk maçında da Kopenhag deplasmanında 1-1 berabere kalmıştı.

GALATASARAY İLKİ BAŞARMAK İSTİYOR

Galatasaray Avrupa kupalarında İtalyan takımları ile deplasmanda 10 maç yaptı. Galatasaray bu 10 maçı da kazanamadı. Deplasmanda oynadığı 4 maçı berabere bitiren Galatasaray 6 mücadelede ise sahadan yenik ayrıldı. Galatasaray en son yine Juventus ile 2003-04 sezonunda karşılaşmıştı.

TEVEZ KADRODA

Hafta sonu oynanan Torino derbisinde bileğine darbe alarak maçı tamamlayamayan Arjantinli golcü Carlos Tevez'in Galatasaray maçındaki 22 kişilik maç kadrosuna dahil edildiği öğrenildi. Galatasaray maçı öncesi Juventus'un 22 kişilik maç kadrosu:

Buffon , Chiellini , Ogbonna , Pogba , Marchisio , Vucinic , Tevez , De Ceglie , Giovinco , Peluso , Llorente , Barzagli , Bonucci , Padoin , Pirlo , Asamoah , Vidal, Lichtsteiner , Quagliarella , Storari, Isla, Citti.

MANCINI'NİN İLK SINAVI
Galatasaray ile pazartesi günü 3 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Roberto Mancini, takımın başında ilk maçına çıkacak. Teknik direktör Fatih Terim'in görevden alınmasından sonra takımdan ayrılıp ayrılmayacağı belli olmayan yardımcı antrenör Claudio Tafferel de yedek kulübesinde yer alacak.

BURAK KENARDA AYDIN SAHADA
Sarı-kırmızılı takım maç için son antrenmanını Juventus Stadı'nda yaptı. Mancini çalışma sırasına oyuncularını sahada topladı ve 5 dakika süren kısa bir toplantı gerçekleştirdi.

Mancini'nin antrenmanda Aydın Yılmaz'a as kadroda yer vermesi dikkat çekti. Aydın'ın Juventus karşısında ilk 11'de yar almasına kesin gözü ile bakılıyor. Mancini'nin Drogba'yı da tek forvet oynatması ve Burak Yılmaz'ı yedek soyundurması bekleniyor.

SİSTEM DEĞİŞMEYECEK

Defansif oyun anlayışı olduğu yönündeki söylentilerin doğru olmadığını vurgulayan Mancini, "En önemli şey bir denge tutturmak. Yani hem ofansif hem de defansif dengesini tutturmak. Galatasaray'ın mentalitesi ofansif olduğu için onu değiştiremeyeceğiz. Ama bir denge bulup savunma sorununu da çözeceğiz" diye konuştu.

MUHTEMEL 11'LER

JUVENTUS

Buffon
Chiellini
Bonucci
Barzagli
Lichtsteiner
Asamoah
Marchisio
Vidal
Pogba
Vucinic
Tevez

GALATASARAY

Muslera
Riera
Semih
Dany
Eboue
Melo
Selçuk
Sneijder
Bruma
Drogba
Burak

SAAT: 21.45
STAT: Juventus Arena
HAKEM: Viktor Kassai
YAYIN: Smartspor