BIST 9.479
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.503,93
HABER /  MAGAZİN

Justin Bieber'ın 2 milyon dolarlık yeni oyuncağı!

Ünlü şarkıcı Justin Bieber yeni aldığı Bugatti marka otomobili instagram hesabından paylaştı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Skandalları ile ünlü genç şarkıcı Justin Bieber yeni aldığı spor otomobilini sosyal medyadan paylaşarak büyük dikkat çekti.

Ünlü şarkıcı Justin Bieber son günlerde skandallar dolu hayatından uzak kalsada yaptığı her hareketi ile dikkat çekmeyi başarıyor. Ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde Kanada yolculuğu sırasında uçakta yaptırdığı dövme ile dikkat çekerken instagram hesabından yayınladığı fotoğraflar ile dikkat çekmeye devam ediyor. 

1.20140408145324.jpg

Ünlü şarkıcı Justin Bieber Dünya'nın en hızlı aracı olan Bugatti Veyron model aracı ile instagram hesabından paylaştığı fotoğrafı ile takipçilerinden binlerce beğeni topladı. 2 milyon dolara satın aldığı iddia edilen kırmızı Bugatti Veyron'u ile sosyal medyada büyük dikkat çeken ünlü şarkıcı Cash Money Records kurucularından Birdman'dan satın aldığı aracı ile büyük sükse yaptı.

2.20140408145655.jpg

Yaşadığı skandallar ve mahkeme karşısına çıkma olayları yüzünden zor günler yaşayan ünlü şarkıcı Justin Bieber Calabasas'daki evinin satarak akıl hocası Usher'ın yanına Atlanta'ya taşındı. Akıl hocası Usher ile birlikte Atlanta'da Puff Diddy ve Cash Money gibi rapçi ünlülerle yakınlık kuran ünlü şarkıcı Justin Bieber'ın yakın zamanlarda Bizzle lakabı ile bir rap albüm çıkaracağı iddialarıda magazin basınında en çok konuşulan olaylardan biri oldu.