BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.436,03
HABER /  MAGAZİN

Justin Bieber'ın 10 parmağında 10 marifet!

Ünlü şarkıcı Justin Bieber yeni bir yeteneğini daha instagram sayfasından takipçileri ile paylaştı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Uyuşturucu alarak araç kullanma suçundan göz altına alınan ve hakim karşısına çıkan Justin Bieber özgürlük günlerinde yeni aktiviteler ile görüntüleniyor. 

Manken Chantel Jeffries ile birlikte Miami sahilinde uyuşturucu kullanarak direksyon başına geçen Justin Bieber gözaltına alındı ve mahkeme karşına çıkarak 2.500 dolar kefalet ile salıverildi. Ünlü şarkıcı kısa süreli hapis tecrübesinin ardından tekrar dünyaya gelmişcesine yaşıyor. 

Hapisten çıktığı gibi soluğu Panama sahillerinde alan Justin Bieber tatil süreci boyunca parasailing, plaj voleybolu ve atv motoru ile sahilde tur gibi birçok değişik aktivite ile kameralara yansımıştı. Su sporlarından sonra buz sporlarına terfi eden Justin Bieber bu kezde buz hokeyi oynarken kameralara yansıdı.

1.20140205144819.jpg

Yakınlarına yaptığı açıklamada hapse girerek nasıl bir yolda olduğunu farkettiği ve büyük bir uçurumun kenarından döndüğünü belirten Justin Bieber talihsiz olaydan sonra yeniden doğmuş gibi hissettiğini ve hertürlü aktiviteye katılarak hayattan zevk almak için elinden geleni yapacağı iddia edildi.

2.20140205144943.jpg

19 yaşındaki genç şarkıcı Justin Bieber müzikte başarılı olduğu kadar buz hokeyinde de yetenekli olduğunu instagram hesabından yayınladığı fotoğraflar ve videolar ile gösterdi.Takipçileri tarafından beğeni toplayan Justin Bieber'ın son yayınladığı fotoğraflar magazin basını tarafındanda takdir topladı.


İşte Justin Bieber'ın buz hokeyi tecrübesi: