BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Justin Bieber şaşırtmaya devam ediyor!

Justin Bieber geçtiğimiz gece hayranları ve magazin basınına sergilediği tavır ile görenleri şaşkına çevirdi.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Son günlerde çapkınlık turları ile gündemden düşmeyen ünlü pop şarkıcısı Justin Bieber sergilediği tavırlar ile magazin basının şaşırtmaya devam ediyor. 

İlişkileri yılan hikayesine dönen sevgilisi Selena Gomez'i terk ettikten sonra kendisini çapkınlık turlarına adayan Justin Bieber birbirinden ünlü isimlerde görüntülenerek magazin basınında gündemi meşgul etmişti. Yovanna Ventura, Kylie Jenner, Paris Hilton, Barbara Palvin ve Adriana Lima gibi ünlü ve güzel bayanlarla adı aşk dedikodularına karışarak magazin basınında şaşkınlık yaratan Justin Bieber basın mensuplarını şaşırtmaya devam ediyor. 

1.20140529104326.jpg

Dün gece Los Angeles'da kayıt stüdyosunda albüm çalışmaları için bulunan Justin Bieber kendisinden beklenmeyecek bir hamle ile magazin basınını şaşkına çevirdi. 20 yaşındaki ünlü şarkıcıyı stüdyoya girerken gören bir grup hayranı Bieber ile fotoğraf çektirebilmek için stüdyonun önünde beklerken ünlü şarkıcı hayranlarını kırmamak için stüdyodan çıktı. 

2.20140529104541.jpg

Kayıt stüdyosunun arkda bölümünde bulunan demir tellerden atlayarak hayranlarının arasına düşen Justin Bieber sadece kendisini bekleyen hayranlarına merhaba demek istediğini belirtti. Hayranlarının ve magazin basınının şaşkın bakışları arasında kendisini bekleyen bir grup kızla sarılıp fotoğraf çektiren Justin Bieber magazin basınının görüntü alabilirmiyiz sorusunada
'takibi dostum' diyerek ikinci bir şok yaşattı.

3.20140529104710.jpg

Hayranları ile samimi bir şekilde tanışıp hatıra fotoğrafı çektiren Justin Bieber magazin basınına sergilediği ılımlı tavır ilede şaşkınlık yarattı. Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda at sürmeye giden Bieber'ı görüntülemek isteyen bir muhabire küfür eden genç şarkıcı yeni tavrı ile basın mensuplarını şaşırttı. İddialara göre yaşanan çirkin olay sonrası Anne Bieber'ın oğlu ile ciddi bir konuşma yaptığı ve artık büyüdüğünü belirtmesi üzerine tavırlarında büyük değişiklik gösteren Justin Bieber'ın ılıman halleri magazin basını tarafından takdir topladı.

İşte Justin Bieber'ın hayranları için tellerden atladığı o an: