BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.412,08
HABER /  MAGAZİN

Justin Bieber 50 milyon dedi!

Ünlü şarkıcı Justin Bieber sosyal medyada 50 milyon takipçiye ulaşmasını hayranları ile kutladı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Şarkıları kadar skandalları ile de gündeme gelen 19 yaşındaki Justin Bieber geçtiğimiz gün twitter adresindeki takipçi sayısının artışını kutladı.

Kanadalı ünlü şarkıcı şarkıları kadar karıştığı spekülasyonlar ve skandallar ile gündeme geldi. Ünlü şarkıcı twitter adresindeki 50 milyon takipçiye ulaşmasını kutladı. Geçtiğimiz aylarda uyuşturucu kullanarak araç kullanmaktan hapse atılan ve gündeme bomba gibi oturan şarkıcı yaşanan bomba olaylardan sonra daha sakin bir görünüm çizmeye devam ediyor.

1.20140303140956.jpg


Ünlü şarkıcı karıştığı skandallardan ve yarattığı gündemden dolayı ülkede büyük tepki çekerken hakkında çıkan şikayetler ve anti-bieber'cıların imza kampanyası ile instagram hesabından özür fotoğrafı yayınlayarak daha sakin bir görünüm çizeceğinin sinyallerini vermişti.

2.20140303141135.jpg

Amerikan halkından topladığı tepkliler kadar hayran grubu Belibers'lar tarafındanda bitmez tükenmez bir sevgiyle sevilen genç şarkıcı hergeçen gün takipçi sayısında büyük artış yaşıyor.Ünlü şarkıcı dün gece twitter hesabından ulaştığı 50 milyon takipçi sayısını hayranları ile kutladı. '50milyongüç. Sizi seviyorum Bilieberlarım' yazarak takipçilerine teşekkür etti.

3.20140303141337.jpg

Ünlü şarkıcının hakkında çıkan şikayetler sonucu bir tedirginlik yaşadığı belirtilirken günden güne milyonlarca artan takipçi sayısı sonucunda hayranlarına ve kendisine güveni gelen ünlü yıldız yinede sakin tavırlarını bozmadı. Justin Bieber 50 milyon takipçi sayısını hazırlanan özel pasta ile kutladı. Çekilen fotoğrafları instagram hesabından yayınlayan ünlü şarkıcının pasta üzerinde yazılı olan 'Bizzle' lakabı ünlü şarkıcının hip-hop kariyerine odaklandığı ve farklı şarkı türü ile geri döneceği iddiaları iyice arttı.