BIST 9.600
DOLAR 32,50
EURO 34,64
ALTIN 2.480,56

Jüpiter Akrep burcuna geçiyor!..

Şans ve bereket gezegenimiz bugün Terazi burcundan ayrılıp Akrep burcuna geçecek. Jüpiter 8 Kasım 2018’de kadar Akrep burcunda ilerleyecek.

Bugün 10 Ekim Salı... Mars günündeyiz...

İkizler burcundaki Ay iletişim trafiğini arttırırken, zihinsel faaliyetleri de öne çıkarabilir.

Sabah saatlerinde Ay, Terazi burcundaki Güneş ile üçgen açı yapacak. Güne huzurlu ve keyifli enerjilerle başlayabiliriz. Özel ve sosyal ilişkiler hareketlenirken, işbirliklerinden fayda sağlamamız da mümkün.

Terazi burcunda birleşen Güneş ve Merkür, Plüton ile dik açı yapmaya devam ediyor. Yasal anlaşmalar, sözleşmeler, güçlü ve yetkili kişilerle yapılacak görüşmeler, yazışmalar öne çıkabilir.  Düşüncelerimizde kararlı olabilir, çevremizdeki insanları ikna edebiliriz.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Mars ve Satürn ile dik açı yapacak. Genel olarak gergin ve huzursuz hissedebileceğimiz akşam saatlerinde münakaşalara, kaza ve sakarlıklara dikkat etmeliyiz.

Şans ve bereket gezegenimiz bugün Terazi burcundan ayrılıp Akrep burcuna geçecek. Jüpiter 8 Kasım 2018’de kadar Akrep burcunda ilerleyecek. Bu dönemde finans, hisseli paralar, eş ve ortağın maddi destekleri, cinsellik, ruhsal gelişim, dönüşüm, psikoterapi alanlarda Jüpiter’in fırsatları ve büyüme imkanları ile karşılaşabiliriz. Jüpiter Akrep burçları ile birlikte en fazla Yengeç ve Balık burçlarını destekleyecek.