BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Johnny Depp'ten Trump'a suikast şakası!

İngiltere'de katıldığı festivalde seyircilere seslenen Depp, Trump'ı ima ederek "En son ne zaman bir oyuncu tarafından bir devlet başkanına suikast düzenlenmişti?" diye sordu.

Abone ol

ABD'li aktör Johny Depp, İngiltere'nin Somersat kontluğunda düzenlenen Glastonbury Festivali'nde sahneye çıkarak kalabalığa "Trump'ı buraya getirebilir miyiz? Sanıyorum kendisinin yardıma ihtiyacı var" diye seslendi.

Seyircilerden coşkulu tezahüratlar ve yuhalamalar yükseldikten sonra Depp bir süre düşünceli bir havaya büründü: "Bu dediğim haberlere düşecek ve rezillik olacak. Olsun, yine de sizin de bunun bir parçası olmanızdan memnunum. En son ne zaman bir oyuncu bir devlet başkanına suikast düzenlemişti?"

BELKİ DE ZAMANI GELDİ

Öte yandan Depp'in şakaları bunlarla kalmadı. 1865'te ABD'nin 16. başkanı Abraham Lincoln'u öldüren oyuncu John Wilkes Booth'a gönderme yapan Depp, şöyle söyledi: "Epey oluyor, belki de zamanı geldi."

Depp daha önce de Oscar ödüllü yönetmen Ron Howard'ın "Pazarlık Sanatı" adlı kısa filmi için Trump kılığına girmişti. Depp'in, Trump maskesini yüzünden 'hışımla' çıkardığı anları içeren kamera arkası görüntüleri sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmişti.