BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,55
ALTIN 2.490,36
HABER /  GÜNCEL

Jetler PKK kamplarına bomba yağdırdı

TSK, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesi ile Hakkari kırsalındaki terör hedeflerine bomba yağdırdı. Açıklamada operasyonda 6 teröristin etkisiz etkisiz nale getirildiği belirtildi.

Abone ol

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi ile Gara ve Yüksekova kırsalına düzenlenen operasyonda 12 terörist etkisiz hale getirildi. Bu arada Şırnak'ta PKK/YPG üyesi olduğu belirtilen bir kadın terörist de güvenlik güçlerine teslim oldu.

Valilikten yapılan açıklamada, dün saat 15.30 sıralarında Şemdinli ilçesi Uğuraçan köyü Meydan Tepe bölgesinde 6 teröristin İnsansız Hava Aracı (İHA) ile tespit edildiği belirtildi.Teröristlerin, hava harekatı ile etkisiz hale getirildiği aktarılan açıklamada, konuyla ilgili adli tahkikatın devam ettiği kaydedildi.

TÜRK JETLERİ SINIR ÖTESİNİ VURDU

Bu arada Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Irak kuzeyindeki Gara ile Yüksekova kırsalına hava harekatı düzenlendi. Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı savaş uçakları 6 teröristi etkisiz hale getirdi.

ŞIRNAK'TA BİR TERÖRİST TESLİM OLDU

Şırnak'ta terör örgütü PKK/YPG üyesi kadın terörist güvenlik güçlerine teslim oldu. Terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG adına faaliyet gösteren kadın teröristin "Faraşin" kod adlı R.Ö. (23) olduğu, örgüte 2012 yılında Beytüşşebap ilçesinden katıldığı öğrenildi.