BIST 8.905
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.240,57

Jet Sosyete oyuncu kadrosu ve konusu...

Jet Sosyete  oyuncu kadrosu ve konusu...

Gülse Birsel'in merakla beklenen dizisi Jet Sosyete başlıyor. Jet Sosyete kadrosunda kimler var? Jet Sosyete dizisinin konusu nedir?

Jet Sosyete  oyuncu kadrosu ve konusu...

Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Emre Taştekin ve Ecem Uzun’un oyuncu kadrosunda yer aldığı Jet Sosyete, 18 Şubat'ta izleyiciyle buluşacak. İşte dizinin konusu, oyuncu kadrosu, karakter analizleri, fragmanı ve fotoğrafları...

Jet Sosyete  oyuncu kadrosu ve konusu...

Özpamuk Tekstil’in getir-götür sorumlusu Yaşar Yüksel karısı Safiye, kızı Yıldız, baldızı Melike ve kayınbiraderi Gündüz ile İstanbul’un bir gecekondu semtinde kıt kanaat yaşayan bir aile babasıdır. Çalıştığı şirketin sahibi Cengiz Özpamuk çapkın oğlu Ozan’ı karıştığı bir skandal sonrası genel müdürlükten alır ve inadına yerine Yaşar’ı getirir. Üstelik Yaşar ailesi ile birlikte Jetset Konakları’ndaki genel müdür villasına taşınabilecektir. Ozan ise babası, babaannesi Zahide ve üvey annesi Gizem’in sürekli gerilim yaşadığı yan evdeki gençlik odasına geri dönmek zorunda kalır. Ailesi sınıf atlama ve sosyeteye ayak uydurma heyecanına düşmüşken; Yaşar’ı ise şirketin şu ana kadar hiç çıkmadığı üst katında, moda ve tasarım dünyasının göbeğinde herkesin saygısını kazanması gereken zor bir dönem beklemektedir.

Jet Sosyete  oyuncu kadrosu ve konusu...

YAŞAR YÜKSEL / ÇAĞLAR ÇORUMLU Özpamuk Tekstil’in getir-götür sorumlusu Yaşar Usta karısı Safiye, kızı Yıldız, baldızı Melike ve kayınbiraderi Gündüz ile İstanbul’un bir gecekondu semtinde kıt kanaat yaşayan bir aile babası. Rutin ve küçük dünyası beklenmedik şekilde şirketin genel müdürü olarak atanmasıyla tamamen değişecek. Çağlar Çorumlu, 1977 yılında Amasya’da doğmuştur. Eğitimini Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nde tamamladıktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi almıştır. Ekranlarla buluşması 2000 yılında 7 Numara dizisinde rol almasıyla gerçekleşti. 2010 yılında Prensesin Uykusu filminde canlandırdığı karakter büyük ses getirdi ve dikkatleri üzerine topladı.Yedi Numara dizisi ile 2000 yılında oyunculuk dünyasına adım atmıştır.

Jet Sosyete  oyuncu kadrosu ve konusu...

SAFİYE YÜKSEL / DERYA KARADAŞ Yaşar Usta’nın meraklı, fıkır fıkır, herşeye hakim, uyanık, herkesin nabzına göre şerbet vermeyi bilen eşi Safiye kocasının genel müdürlüğü ile jet hızıyla sosyeteye giriş yapacak; özellikle patronun eşi Gizem ile kuracağı yakınlık ile cemiyet hayatına hızla uyum sağlayacak. Derya Karadaş, 1981 yılında İstanbul’da doğmuştur.Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Tiyatro Eğitimi alarak tamamlamştır.2007 yılında Gemilerde Talim Var dizisi ile ilk kez televizyon ekranlarında görünen Derya Karadaş, 2012 yılında rol aldığı Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı Zerrin karakteri ile kariyerinde büyük bir çıkış yapmıştır.