BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,16
ALTIN 2.239,56
HABER /  MAGAZİN

Jet Sosyete İlayda Deniz Cengiz kimdir nereli kaç yaşında sevgilisi var mı

Gülse Birsel'in son dizisi Jet Sosyete'de izleyenleri gıcık etmeyi başaran İlayda'yı canlandıran Deniz Cengiz kim en çok arananlardan. Peki Jet Sosyete'nin İlayda Deniz Cengiz kimdir aslen nereli kaç yaşında? Deniz Cengiz'in sevgilisi var mı nasıl ünlü oldu?

Abone ol

Gülse Birsel'in merakla beklenen yeni dizisi Jet Sosyete çok sevildi. Daha önce Avrupa Yakası ve Yalan Dünya dizilerini yazan Gülse Birsel'in dizisi Jet Sosyete'nin akıbeti ne olacak merak ediliyor. Merak edilen bir şey daha var. O da yeni oyuncular. Onlardan biri de İlayda yani Deniz Cengiz. Jet Sosyete'nin İlayda'sı Deniz Cengiz, daha ilk bölümden herkesi gıcık etmeyi başardı. Aşırı sosyete ve ukala bir karakteri canlandıran Deniz Cengiz, karakterinin hakkını oyunculuğu ile veriyor. Peki kim bu Deniz Cengiz, bizleri nasıl bu kadar gıcık etmeyi başardı? Gelin Deniz Cengiz'i biraz daha yakından tanıyalım. Jet Sosyete'nin İlayda'sı Deniz Cengiz kimdir aslen nereli kaç yaşında? Deniz Cengiz'in sevgilisi var mı? Deniz Cengiz nasıl ünlü oldu? İşte tüm detaylar...

DENİZ CENGİZ KİMDİR; Helin Su Yılmaz ismi ile tanınan Youtuber Deniz Cengiz, yayın hayatına yeni başlayan Jet Sosyete’de rol almaya başladı. Peki Deniz Cengiz kimdir?

Klavuzu Karga isimli Youtube kanalında videolar paylaşmış ardından Deniz Cengiz Tv ismi ile devam etmiştir. Ayrıca internet dünyasında oldukça bilinen bir sitenin yazarlarındandır. Yayınladığı komik videolar ile televizyon dünyasınında dikkatini çekmeyi başarmıştır. Bu başarısının ardından oyunculuk serüvenine adım atan Deniz Cengiz 2018 yılında Gülse Birsel'in yönetmenliğini üstlendiği Jet Sosyete dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. Dizide İlayda Çıkrıkçıoğlu karakterini canlandırmaktadır.