BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,68
ALTIN 2.522,41
HABER /  SEÇİM

Jet Fadıl'dan Siirt'e olay seçim vaadi

Siirt bağımsız milletvekili adayı Fadıl Akgündüz, ilk yerli otomobil olmasını planladığı İmza otomobil fabrikasının yarım kalan çalışmalarını tamamlayacağını vadetti.

Abone ol

SİİRT bağımsız milletvekili adayı Fadıl Akgündüz, Siirt’te 1999 yılında yapmak istediği yatırımların hükümet tarafından engellendiğini, ilk yerli otomobil olmasını planladığı İmza otomobil fabrikasının yarım kalan çalışmalarını tamamlayarak halka iş ve aş sağlayacağını anlatan Akgündüz, yatırımların hükümet tarafından engellendiğini ima etti.

Akgündüz, seçim vaadi olarak sunduğu 'otomail fabrikası'na ilişkin "Arabamızı getirdik, yakında fabrikamızı da kuracağız. Beni meclise gönderin, Meclis renklensin ve yatırımlarımı daha rahat yapayım. Bugüne kadar burada yaptığım tüm yatırımlar, birileri tarafından engellendi ve engellenmeye devam ediliyor. Ancak bunlar bizi yıldırmayacaktır ve yatırım yapmaya devam edeceğiz" dedi.

JET FADIL'DAN "OTOMOBİL FABRİKASI ENGELLENDİ" İDDİASI

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği mitingle Siirtliler’e hitap aden bağımsız milletvekili adayı Fadıl Akgündüz, miting alanına bir otomobil getirdi. Daha sonra söylediği fıkranın ardından kaside okuyan Akgündüz, ilginç açıklamalarda bulundu. İbrahim Hakkı Hazretleri’nin 6, İsmail Fakirullah Hazretleri’nin ise 8’inci kuşak torunu olduğunu belirterek, 1999 yılında yapmayı planladığı ilk yerli otomobil fabrikasının birileri tarafından engellediğini söyledi.

jet-fadil2.jpg

Siirt halkının kendisine destek vermesi ile birlikte Siirt’te imza otomobil fabrikasını kuracağını belirten Akgündüz, "Arabayı getirdik, bu model Avrupa modelidir ve bu arabayı Siirt’te üreteceğiz. Hem de çok ucuza satacağız. Size söylediğim sürprizim bu arabaydı. Bunun yanında ise binlerce insanımıza iş imkanı sağlayacağım" diye konuştu.

jet-fadil3.jpg

jet-fadil4.jpg

jet-fadil5.jpg