BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.425,53
HABER /  GÜNCEL

Jean Claude Van Damme kimdir Türk kızlarına bakın ne dedi

Jean Claude Van Damme kimdir aslen nereli kaç yaşında? Dünyanın en çok merak edilen yıldızlarından biri olan Jean Claude Van Damme Beyaz Show'a geliyor. Jean Claude Van Damme'ın eşi özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

Dövüş sanatlarının usta ismi Jean Claude Van Damme bu akşam Beyaz Show'da. Herkesin merak ettiği isim haline gelen Jean Claude Van Damme'a gelin yakından bakalım.

Jean Claude Van Damme, 18 Ekim 1960 tarihinde Belçika'da dünyaya geldi. Henüz 10 yaşındayken dövüş sanatlarına başlayan Van Damme'ın dövüş stilleri Shotokan Karate ve Kickboks'tan oluşuyor. Karete'de siyah kuşak kazandı ve fiziksel gelişimini sağlamak için ağırlık kaldırmaya başladı. Daha sonra Bay Belçika vücut geliştirme unvanını aldı. 16 yaşında başladığı bale okuluna beş yıl gitti. 1983 yılında Fransız yapımı ‘Rue Barbare’ adlı filmde figuran bir polis rolü aldı. 1984 yılında Breaking adlı break-dance filminde figüranlık yaptı. Daha sonra Hong Kong’a gitti, ancak istediği başarıyı elde edemeyince şansını Hollywood’da denedi. 1986'da No Retreat No Surrender filminde oynadı. 1988’de Black Eagle adlı filmde oynadı. 1990'ların ortalarına gelindiğinde, sürekli çekim ve filmlerinin tanıtımı yüzünden strese giren Van damme, haftada 10,000 doların üzerinde para harcayarak uyuşturucu kullanmaya başladı. 1996 yılına kadar günde 10 grama kadar almaktaydı. 1999 yılında bu suçtan dolayı tutuklandı. Uyuşturucu rehabilitasyon girişimleri başarısız oldu ve soğuk hindi ve egzersiz ile bağımlılığını azaltmaya çalıştı. 1998 yılında, kendisine Bipolar bozukluk tanısı konuldu. Van Damme bugüne kadar dört farklı kadınla beş kez evlendi.

İSTANBUL'U GEZMEYE GELDİ

Van Damme 3 gün önce Türkiye'ye geldi. Oyuncu, Türkiye’ye her zaman hayran kaldığını ve Türk insanlarını sıcakkanlılığını çok beğendiğini söyledi. Van Damme, "Türk bir kadınla evlenir misiniz?" sorusuna, "Tabii ki Türk kızları çok güzel, neden olmasın" yanıtını verdikten sonra elindeki tesbihiyle dikkati çekti. Dünyaca ünlü oyuncu, "Tesbih çekerken daha rahat konuşuyorum" diyerek herkesi güldürdü.