BIST 9.481
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.505,27

JDMilani

Hayallerinde hep müzik vardı, ritimlerle büyüdü, mixerinin başında dünyayı çalıyor...

Merhabalar,

Müziğin ritmiyle 24saat 365 gün yaşayan, hisseden, düşünen, hayatın her anında her karesini ritimlerle dinleten bir isim… Gecenin temposu günün ilk ışıkları güneşin dokunuşları caddeler köprüler şehirlerin kalabalığı, boş sokaklar müziğin sesiyle hareketleniyor ve  JDMilani mixerinin başında…

 

                       

Daha erken yaşlarda müziğe olan ilgisi kariyer hayatında yön verilmesi gereken yolun başlangıcı olmuştu.

Çok uzun sürmedi daha okul yıllarında müziğe ve dijital elektroniğe duyduğu heyecan şehrin en popüler radyo istasyonunda başlıyacağı DJ/Prodüktör kariyerinin ilk adımın atılmasını sağlayacak ve hayatının vazgeçilmez bir parçası olan müziği ruhunun derinliklerinde yatan hayal gücü ile birleştirip uzun ve zorlu bir yolculuğa başlıyacaktı.

       

Zamanı kim durdurabilirdi ? Kariyer hayatında müziğin ritmiyle geride bıraktığı 12 yıldan sonra bizler onu şimdilerde müzik olgunluğu iyi olarak bilinen Türkiye de Elektronik Dans Müziğinin dış dünyaya açtığı kapıda sizleri bekleyen gerçek ismi 'Caner Şahbaz' ve müzik piyasasında remixleri ve prodüksiyonlarıyla attığı başarılı adımlar ile tanıdığımız isim  'JDMilani' olarak biliyoruz.

Caner Şahbaz; JDMilani 2005 yılına kadar bulunduğu şehrin yabancı müzik radyosunda, en büyük organizasyonlarında diskolarında, festivallerinde aranılan akla gelen ilk isim olarak mesleğini sürdürür, aynı dönemde kendisi ile aynı radyoda bulunan George adlı arkadaşının aile fertlerinden Türkiye’nin adeta turizm lokomotifi  Antalya da Belek'te bulunan 5 yıldızlı Otelinde kariyerine devam etmesi için alacağı teklif ona kariyer hayatında dış dünyaya açılmasının gerektiğinin bir işareti olduğunu düşündürür  ve bu teklifi değerlendirir.

         

Artık müziğini dış dünya ile paylaşmanın vakti geldiğini anlar ve kendine has elektronik dans müziğini tasarlamaya ve remixlerini tüm dünyaya dinletmeye karar verir.

          

jD Milani’nin içindeki müziğin sesi kendine özgü ritimleriyle tüm dünyayı sarmaya başlıyor. Müziğin evrenselliğinde farklı bir bakış… Renkler ritimler dans ve tutkulu bir serüven…

Bu ilk adımı Amerikanın en büyük dijital müzik platform ve mağazasının düzenlemiş olduğu en iyi remix yarışmasında  David Guetta, Chocolate Puma, Jason Derulo , Nicky Romero , Pitbull Gibi Dünyaca ünlülerle Çalışan ve Disco Electrique , Cry (Just A Little) Gibi hitlerle uzun süre listelerin zirvesinde bulunan Dünyanın en büyük müzik festivallerinden sahne alan Ünlü müzik yapımcıları Bingo Players'' 'in Rattle Adlı Son Hit Parçasına Atmış Olduğu Remix ile Dünyanın En Tanınmış Amerikan Resmi Müzik Satış Ve Tanıtım Sitesi Olan Beatport 'ta 1000 e Yakın DJ Arasından ilk dörde yükselmesini sağlar. Bu başarı İngiltere’nin en büyük müzik kulübü kuruluşlarından Ministry Of Sound’un radyo programlarında ve dünyaca ünlü Fashion Tv müzik kanallarındada kendini gösterir.

 

         

Devamında ise tüm dünya djlerinin takip ettiği müzik portallarında elektronik müzik paketlerinde, Diskolarda , Radyo Listelerinde , Setlerde Birçok ünlü dj  tarafından  Bingo Players - Rattle (JDMilani Bingoo Remix)'i çalınır.

JDMilani aynı anda bir çok organizyonda ve gece hayatında performansını sergilemeye devam ederken yeni remixler tasarlamaya başlar...

İlham aldığı sanatçılardan David Guetta denildiğinde şu anda gidilen her gece kulübünde, müziğin olduğu her yerde hit lerini duyduğumuz isim olduğunu A’dan Z’ye birçoğumuz biliyoruz. David Guetta’nın How Soon is Now ‘ adlı hitine tasarlamış olduğu remix’i Fransanın en ünlü DJ’lerinden JAY STYLE İspanya’nın en popüler radyo istasyonunda destek verir. ve sonrasında tüm hızıyla bir çok mekanlarda  djler  tarafından indirilerek çalınmaya başlar.

        

Elektronik Dans Müziğinde JDMilani (Caner Şahbaz) artık Türkiye’den dış dünyaya açılan kapıları aralamıştır 

Çalışmalarına tüm hızıyla devam eden JDMilani kendi orjinal ilk çalışmasını yayınlar ‘JDMilani – When the sun goes down’ adlı hitiyle Avrupanın 2012 yaz aylarında diskolarda en çok çalınan hit parçalar adı altında 5 cd içerisine girer ve Beyaz rusyanın futbol karşılaşmasında arkadaşlık maçının youtube kanalında resmi şarkısı seçilir.

        

Will.i.am ile Britney Spear’in düeti  olan scream and shout adlı hiti için tasarlamış olduğu remix’i müzik piyasasında dj’ler tarafından büyük ilgi görür piyasaya sürüldüğü haftasında 100.000 ‘e yakın indirilerek bir çok dj tarafından ve Rusya’nın en popüler DJ Tanıtım sitesinde Channel 5 radyosu tarafından çalınır.

Calvin Harris’e atmış olduğu remix ile beklenilenden fazla bir başarı yakalayarak  Amerikanın ClubZone Channel 1 Radyosunda tam 4 hafta boyunca top40 listesinde kalmayı başarır

Bu başarılarından devamında 2012 de Almanyanın Kingdom Of Music plak firması ile Ünlü DJ Bob Sinclar , Thomas Gold , Niels Van Gogh gibi isimlerin Remix desteğini gösterdiği ünlü Vocalist

 Inusa Dawuda ile remix anlaşması sağlar devamında 193 ülke ile aynı anda Inusa Dawuda – Hey Mr. DJ  (JDMilani Remix)tüm dijital müzik platformları ve Media Markt rafları dahil  satışa sunulur

İlerlenilen bu yolda başarıların devamı artık gelen tekliflerle kendini kanıtlar şimdilerde Ispanyanın Intraxx plak  firmasıyla imzasını atar ve çalışmalarına tüm hızıyla devam eder . Bu plak firmasının ona katacağı  önem büyüktür  çünkü yakaladığı çıkışlar ile dünyaca ünlü DJ Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike , Joachim Garroud ve daha bir çok isim tarafından destek görür.

        

JDMilani, beklenen single'ı geçtiğimiz ayda İspanya'nın ünlü müzik firması İntraxx Recordings'ten yayınlanmasının arından hemen hemen dünyanın her ülkesinde müzik formlarında paylaşılarak destejklendi ve bir çok dj tarafından çalındı. Bu çıkış dünyanın en popüler müzik satış sitesinde Exclusive olarak tanıtıldı.

 

         

Müzik dünyasının en tanınmış ve desteklenmiş ismi İnusa Dawuda ve bir çok ünlü isim için sütüdyoda çalışmalarına devam ederken ilk single'ı ile bir çok ülkede ve müzik platformunda ismi geçen Caner Şahbaz ( JDMilani) Remix ve prodüksyonları ile mekanları coşturuyor, hayata müzik katmaya devam ediyor.

Tatil tadında kalın