BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Japon kız bunu yaptı eline dikkat!

Japon kız bunu yaptı eline dikkat!

Japonlar çok faydalı buluşların yanı sıra ipe sapa gelmez buluşlarda ortaya çıkarıyorlar. İşte Japonların icat ettiği ve birbirinden akıl almaz olan o buluşlar.

Japon kız bunu yaptı eline dikkat!

Japonlar çok faydalı buluşların yanı sıra ipe sapa gelmez buluşlarda ortaya çıkarıyorlar. Gördüğünüzde neden yapmış diye sorgulamadan edemiyorsunuz. Çılgın buluşların bolca çıktığı Japonya'dan bambaşka bir yaratıcılık örneği daha. İşte Japonların icat ettiği ve birbirinden akıl almaz olan o buluşlar.

Japon kız bunu yaptı eline dikkat!

Japonlar çok faydalı buluşların yanı sıra ipe sapa gelmez buluşlarda ortaya çıkarıyorlar. Gördüğünüzde neden yapmış diye sorgulamadan edemiyorsunuz. Çılgın buluşların bolca çıktığı Japonya'dan bambaşka bir yaratıcılık örneği daha. İşte Japonların icat ettiği ve birbirinden akıl almaz olan o buluşlar. Japon kız bunu yaptı eline dikkat. Çanta haline gelebilen şemsiyeymiş.

Japon kız bunu yaptı eline dikkat!

Japonlar çok faydalı buluşların yanı sıra ipe sapa gelmez buluşlarda ortaya çıkarıyorlar. Gördüğünüzde neden yapmış diye sorgulamadan edemiyorsunuz. Çılgın buluşların bolca çıktığı Japonya'dan bambaşka bir yaratıcılık örneği daha. İşte Japonların icat ettiği ve birbirinden akıl almaz olan o buluşlar. Bebeklerine anne şefkati ile yaklaşmak isteyen Japon babaları için geliştirilmiş yapay memeler...

Japon kız bunu yaptı eline dikkat!

Japonlar çok faydalı buluşların yanı sıra ipe sapa gelmez buluşlarda ortaya çıkarıyorlar. Gördüğünüzde neden yapmış diye sorgulamadan edemiyorsunuz. Çılgın buluşların bolca çıktığı Japonya'dan bambaşka bir yaratıcılık örneği daha. İşte Japonların icat ettiği ve birbirinden akıl almaz olan o buluşlar.Tuvalette fazlaca zaman geçirenler için düşünülmüş...