BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,74
ALTIN 2.493,49
HABER /  GÜNCEL

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Silivri İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonlarda aralarında bir kamu görevlisinin d...

Abone ol

Silivri İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonlarda aralarında bir kamu görevlisinin de bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre, Silivri Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, uyuşturucu madde sattıkları tespit edilen şüphelileri takibe aldı. 6 ay süren takibin ardından harekete geçen ekipler, şüphelilerin bulundukları çay bahçesi, otopark ve Araptepe mevkiinde bulunan yerlere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda Avcılar, Esenyut ve Beylikdüzü’nden uyuşturucu maddeleri Silivri’ye getirerek toptan pazarlayan bir şüpheli ve uyuşturucu madde satıcılarına yardım ve yataklık ettiği öne sürülen bir kamu görevlisinin de aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı. Operasyon yapılan adreslerde ve zanlıların üst aramasında ise çok miktarda kokain, esrar, bonzai, sentetik hap ve uyuşturucu ele geçirildi.
Yapılan sorgulamaların tamamlanabilmesi için ek gözaltına süresi alınan şüpheliler nöbetçi savcılığa sevk edildi. Şüphelilerden 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gözaltına alınan kamu görevlisinin ise açığa alındığı öğrenildi.
(İHA)