BIST 9.771
DOLAR 32,54
EURO 34,99
ALTIN 2.434,85
HABER /  GÜNCEL

İzotüp’ten çevre dostu yenilik

İzotüp, amatör kullanıcılar için devrim niteliğinde bir yenilik sunuyor. Bina yalıtımlarında bireysel kullanıma uygun, uygulaması kolay, kullanıcı ve çevre dostu yepyeni bir ürün: İzotüp Bireysel Kit.

Abone ol

İzotüp Bireysel Kit, %0.20 ısı iletkenliği ve %70 enerji tasarrufu sağlaması nedeniyle dünyadaki en iyi ısı yalıtım malzemesi. Hijyenik, çabuk uygulanan ve kuruyan, tüm kıvrımlı yüzeyleri kavrayan tek aşamalı bir yöntem. Hemen ve tek aşamada uygulanabilmesi, en ücra yerlere dahi ulaşabilmesiyle çok pratik. Özellikle ev, ofis, depo gibi küçük metrajlar için ideal. Bu yeni nesil ürünü şimdi bireysel kullanıcılar da İzotüp sayesinde kullanabilecek.

Artık usta gerekmeden, evinizde, işyerinizde ya da deponuzda kendiniz kolayca yalıtım yapabileceksiniz. İzotüp Bireysel Kit, yalıtım yapılmak istenen yüzeye kolayca püskürtülüyor. Isı, su, ses ve nem yalıtımında, tek parça halindeki yüzey ne olursa olsun ısı köprüsü oluşmadan, ortam ısısını değiştirmeden uygulama yapılabiliyor.

İzotüp Bireysel Kit, püskürtüldükten sonra birkaç saniye içinde kendi hacminin 30-40 katı kadar şişerek kesintisiz kaplama olanağı sunuyor, ısı köprülerinin tamamen yok edilmesini sağlıyor.

Yeni nesil bir yalıtım sistemi olan İzotüp Bireysel Kit, yıllar alan detaylı bir ARGE çalışmasıyla Cihan Poliüretan şirketi tarafından İzobir markası güvencesiyle Bursa’daki yüksek teknolojili fabrikalarında üretildi. %0.20 ısı iletkenliği ve %70 enerji tasarrufu sağlaması, çevreye ve insan sağlığına karşı duyarlı olması nedeniyle yalıtım sektörüne damgasını vurdu. 

İzotüp Bireysel Kit, TSE-EN 14315-1 ve TSE-EN 13501-1 standartlarına sahip. Buluş patenti, CE Belgesi ve UTO Raporu olan İzotüp Kit, adeta bir yalıtım harikası konumunda. Şimdiden Norveç, Kanada, Rusya gibi ülkelerin yanı sıra, pek çok Ortadoğu ülkesiyle ihracat anlaşmaları gerçekleştirildi. Cihan Poliüretan şirketi olarak devrim niteliğindeki milli ve yerli ürünümüzle gurur duyuyoruz.