BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA

İzmirlilerin coşkusu Binali Yıldırım'ı konuşturmadı

İZMİR Otoyolu açılış töreninde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, İzmirlilerin coşkusunu zor zaptetti. Sağanak yağmur altında Yıldırım'ı dinlemeye gelen İzmirlilerin sloganları törene damga vurdu.

Abone ol

Başbakan Binali Yıldırım, bugün CHP'nin kalesi olarak anılan İzmir'de sevgi seliyle karşılandı. Yağan sağanak yağmura karşın İzmirliler Başbakan Yıldırım'ı yalnız bırakmadı. İzmir Otoyolu açılış törenine katılan İzmirlilerin sloganları da güne damga vurdu. Binali Yıldırım'ın konuşmasını sık sık kesen coşkulu İzmirliler nedeniyle Yıldırım zor konuştu. 

İKİ SATIR KONUŞTURMADINIZ!

İzmirli seçmenlerin coşkusu nedeniyle konuşamayan Binali Yıldırım, kalabalığa esprili bir şekilde takıldı. "Bir izin verin de koşalım" diyen Yıldırım'ın "2 satır konuşturmadınız" sözleri herkesi güldürdü. 

Yıldırım, "İzmir'i de İzmir'in güzel insanlarını da seviyoruz" dedi. 

İZMİR'E MÜJDE SIKI DURUN!

"Memleketime hizmet benim için gururdur" diyen Binali Yıldırım İzmirlilere de müjdeyi verdi.

"İzmir için yeni bir projeden bahsediyorum. Sıkı durun! Kuzey Otoyolu Çiğli'den başlıyor Bergama'ya kadar. Koyundere'ye kadar bitirdik. Menemen'e doğru bitmek üzere. Bunun üzerine 76 kilometrelik kısmının da ihalesini yaptık başlıyor. Hayırlı uğurlu olsun. Aliağa'dan Menemen'den Çiğli'den gelen trafik çilesi sona erecek."

Yıldırım konuşmasını kendisini yağmur altında dinleyemeye gelen İzmirlilere teşekkür ederek bitirdi.