BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 35,00
ALTIN 2.420,94
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İzmirli şehidin babası dik durdu

O geride genç bir eş ve iki yaşındaki kızını bırakıp gitti. Şehidin İzmir'deki baba evinde gözyaşı ve gurur birarada.

Abone ol

İstanbul'daki hain saldırıda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çağlar Bölük'ün memleketi Tire'ye ateş düştü. Şehit Bölükbaşı'nın anne ve babasının yaşadığı Doyranlı köyü yasa büründü. Şehit babası dik bir duruş sergiledi ve "Diğer oğlumu da şehit veririm" dedi.

Sabah saatlerinde meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çağlar Bölük'ün evine acı haberi İzmir İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Albay Vural Erol getirdi.

Sağlık ekipleri eşliğinde aileye şehadet haberi verildi. Şehit Uzman Çavuş Mehmet Çağlar Bölük'ün babası Salih Bölük, annesi Kezban Bölük ve kardeşi Sinan Bölük acı haberle yıkıldı.

İKİ OĞLUM VAR DİĞERİNİ DE ŞEHİT VERİRİM

Tire ilçesine bağlı Doyranlı köyü sakinleri haber üzerine şehidin evine koştu. Şehidin evi başta olmak üzere köydeki birçok eve Türk bayrakları asıldı. Albay Vural Erol, şehidin babasını bir an olsun yalnız bırakmadı.

Şehit babası Salih Bölük, "İki oğlum vardı birini devlete şehit verdim. Diğerini de veririm. Hainleri sevindirmeyeceğim, dik duracağım" dedi.

EYLÜL BABASIZ BÜYÜYECEK

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çağlar Bölük, Elif Bölük ile 3 yıldır evliydi. Bu evlilikten 2 yaşında Eylül isminde bir kızları oldu. Hain saldırıda şehit olan Çağlar Bölük, kızına hasret gitti. Minik Eylül babasız büyüyecek.

KARDEŞİ 10 AY ÖNCE TERHİS OLDU

Jandarma çavuş Mehmet Çağlar Bölük'ün erkek kardeşinin de İstanbul'da askerlik yaptığı ve 10 ay önce teskere aldığı öğrenildi.

İki oğlundan birinin şehadet haberiyle gözyaşlarına boğulan baba Salih Bölük, teröre karşı dik duracaklarını belirterek, ''Oğlum 3 sene Mardin'de görev yaptı. Burnu bile kanamadan İstanbul'a gitti. Başbakan'dan terörü bitirmesini istiyorum. Biz ağladık, ocağımıza ateş düştü, başkaları ağlamasın'' dedi.