BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,02
ALTIN 2.323,50
HABER /  GÜNCEL

İzmir'i ayağa kaldıran ses kaydı! Resmi açıklama geldi

Whatsapp üzerinden hızla yayılan bir ses kaydı Antalya’da paniğe neden oldu.

Abone ol

 İZMİR'i ayağa kaldıran kayıtta, 2 alışveriş merkezinin otoparkında bombalı araç tespit edildiği ve Antalya Havalimanı’nda ise canlı bomba yakalandığı iddia edilirken, emniyetten yapılan açıklamada, bu ses kaydının tamamen vatandaşı paniğe sevk etmek adına yapılan bir vatan hainliği olduğu belirtildi.

Whatsapp üzerinden hızla yayılan bir ses kaydı Antalya’da paniğe neden oldu. Kayıtta, kent merkezinde faaliyet gösteren 2 alışveriş merkezinin otoparkında bombalı araç tespit edildiği, Antalya Havalimanı’nda ise canlı bomba yakalandığına yönelik asılsız bilgiler aktarılırken, kayıttaki kadın “Çok tehlikeli durumdayız” diyerek bilgileri emniyet yetkililerinden aldığını iddia etti.



EMNİYETTEN AÇIKLAMA

Söz konusu kayıt Antalya Valiliği’ni de harekete geçirdi. Ses kaydını oluşturan kişinin bulunması için çalışma başlatılırken, Hürriyet muhabirine bilgi veren Antalya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, “Bu tamamen asılsız, vatandaşı paniğe sevk etmek adına yapılan düzmece bir olay, vatan hainliği. Konuyla ilgili yazılı açıklama da yapılacak. Vatandaşımız bu tür asılsız iddialara itibar etmemeli. Antalya polisi görevinin başında ve şu anda hiçbir güvenlik sorunu yaşanmamakta” dedi.