BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,16
HABER /  GÜNCEL

İzmir'de yurt sahibi tacizden tutuklandı

Gaziemir İlçesi’nde özel olarak faaliyet gösteren ortaöğretim kız öğrenci yurdunun sahibi 46 yaşındaki A.B.S., yurtta kalan bir öğrenciye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Abone ol
İzmir'in Gaziemir ilçesinde, özel kız yurdu sahibi bir kişi, cinsel taciz suçlaması ile gözaltına alındı.

İddiaya göre, A.B.S. isimli şahıs, yurtta kalan bir kıza cinsel tacizde ve sözlü sataşmada bulundu. Durumdan rahatsız olan ve daha fazla dayanamayan kız öğrenci, durumu ailesine haber verdi. Yaşananları öğrenen aile, soluğu yurtta aldı. Kızlarının yurttan çıkışını yaptırdıktan sonra polise koşan aile, yurt sahibi hakkında şikayetçi oldu. Şikayet üzerine olay yerine gelen polis, şahsı dün akşam saatlerinde gözaltına aldı.
 
ESNAF DA ŞİKAYETÇİ
 
Cadde üzerinde esnaflık yapan birçok dükkan sahibi tarafından da hareketlerinden şüphelenilen şahsın, daha önce hakkında cinsel taciz suçlamasıyla ifade verdiği öğrenildi. Yurdun bulunduğu caddede uzun süredir esnaflık yapan bir vatandaş, yurt sahibi A.B.S.'nin gösteriş meraklısı ve kız çocuklarına karşı seviyesiz hareketlerde bulunduğunu ileri sürdü. Başka bir esnaf ise ısrarla kızını yurtlarına göndermesi gerektiği baskısında bulunduğunu iddia etti.
 
YURT KARISININ ÜZERİNE
 
Yurdun, şahsın karısını üzerine olduğu iddia edildi. Çevredeki vatandaşlar tarafından, şahsın daha önce kuyumculukla uğraştığı söylenirken, yan binadaysa ruhsatsız bir şekilde erkek öğrencilere hizmet veren bir bina olduğu ileri sürüldü.
 
TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
 
Dün akşam saatlerinde gözaltına alınan şahıs, karakolda yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. 'Cinsel taciz' suçlaması ile mahkemeye çıkarılan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.