BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.435,80
HABER /  GÜNCEL

İzmirde uyuşturucu baskını

İzmir'de narkotik polisinin takibe aldığı ve içinde uyuşturucu satıcılarının bulunduğu iddia edilen otomobil, kovalamaca sırasında kaza yaptı.

Abone ol Kaza yapan araçta bulunan ve hafif yaralanan 4 kişi, 25 kilogram esrarla yakalandı. Esrarı başka bir ilden getirdiği öne sürülen kamyon şoförü gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri, içinde uyuşturucu satıcılarının bulunduğu iddia edilen 35 AC 1580 plakalı otomobili Buca ilçesinde takibe aldı. Polisin takip ettiğini anlayınca kaçmaya çalışan araç, Buca-Koop mevkisinde refüje çarptı.

Kazaya karışan otomobilde bulunan Z.G, C.G, Ö.P. ve H.Y, araçtaki 25 kilogram esrarı yol kenarındaki otların arasına saklamak isterken narkotik ekipleri tarafından yakalandı. Hafif yaralanan 4 zanlı, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde ayakta tedavi edildikten sonra Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Sorgulanan 4 zanlının, esrarı aldıklarını ileri sürdüğü V.K. da polis ekiplerince yakalandı. Kamyon şoförü olan V.K'nın, 25 kilogram esrarı Diyarbakır'dan getirdiğini söylediği iddia edildi.

Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan 5 zanlı adliyeye sevk edildi.