BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,78
ALTIN 2.493,56
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

İzmir'de Kılıçdaroğlu'na şok!

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'ye oy vermeyi bıraktığını açıklayan bir kadının eleştirileri karşısında ne yapacağını şaşırdı.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Çeşme ilçesindeki kadınlara karanfil dağıttı.

Sheraton Oteli'nde düzenlenen "2015 Seçimlerine Doğru Sağlık Politikalarına Bakış" toplantısına katılan Kılıçdaroğlu, daha sonra ilçe merkezine geçti.

Burada kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Kılıçdaroğlu, karanfil dağıttı.

Esnafı ziyaret eden, kendisine ikram edilen pideden yiyen Kılıçdaroğlu bazı vatandaşlarla da sohbet etti.

Emekli bir kadınla sohbet eden ve kendisine "Proje üretin, bırakın dalaşmayın" diyen kadına Kılıçdaroğlu "Yok zaten onu yapmıyoruz" yanıtını verdi.

Son birkaç dönemdir CHP'ye oy vermediğini, emekli olduğunu ve geçinmekte zorluk çektiği için çalışmaya devam ettiğini, bu nedenle maaşından kesinti yapıldığını anlatan kadına Kılıçdaroğlu, "Ürettiğimiz size göre proje yok mu? Aile sigortası diye bir proje duydunuz mu?" dedi.

Emeklilere Ramazan ve Kurban bayramlarında birer ikramiye maaş vereceklerini açıkladıklarını, çalışan emeklinin maaşından kesilen Sosyal Destek Pirimini kaldıracaklarını dile getiren Kılıçdaroğlu'na kadın, "Çocuk gibi ikramiye istemem. Bana çok ters geldi anlattığınız. Az olsun ama her ay maaşıma yansıyan bir şey olsun" yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu, asgari ücreti de bin 500 lira yapacaklarını ifade etti.

Alaçatı'ya geçen ve buradaki kadınlara da karanfil dağıtan Kılıçdaroğlu'na CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile bazı milletvekilleri de eşlik etti.