YEREL
02 Eylül 2010 Perşembe 16:590 Yorum475 okunmaMeclis Başkanı 'Hayır' için yollarda
- Haber
İzmir İl Genel Meclisi Başkanı olmasına rağmen tarafsız olmadığını her fırsatta gösteren Serdar Değirmenci, son olarak meclis başkanı sıfatıyla referandumda vatandaşların "hayır" oyu kullanması için Tarihi Kemeraltı Çarşısı'ndaki esnafları ve vatandaşları dolaştı.
Daha önce de köy köy gezerek propaganda yapan Değirmenci, şimdi de Kemeraltı'nda CHP'li meclis üyeleriyle birlikte, karanfil ve İl Genel Meclisi CHP Grubu tarafından hazırlanan haber bülteni dağıttı.
Referanduma sayılı günler kaldığını belirten İl Genel Meclisi Başkanı Değirmenci, "Cumhuriyeti kurmak, kurtarmaktan zor değildir. Şimdi cumhuriyeti kurtarmanın zamanıdır. Bunun ilk ayağı da bu referandumdur. Bu bilinç ve sorumluluk anlayışı içinde referandumda 'hayır' oyu kullanmak, cumhuriyetten ve Atatürkçülükten yana olan her yurttaşın görevidir. İzmir, cumhuriyet değerlerine sıkı sıkıya bağlı, Türkiye'nin en çağdaş, en demokratik kentidir. AKP'ye hiçbir zaman evet dememiştir, yine demeyecektir. İzmir AKP'ye teslim olmayacaktır." şeklinde konuştu.












FUTBOLAlanzinho'yu verecek Alper'i alacakGalatasaray'la adı anılmaya başlanan Eskişehirsporlu Alper Potuk'la ilgili Trabzon'dan ilginç bir iddia geldi..
GÜNDEM'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'ye veda ediyorErkan Petekkaya'nın sezon sonunda ayrılacağı açıklamasının ardından bir isim daha diziden ayrılıyor
DİĞERİşte o akıl almaz av sahnesiAvlamak için deve kuşunun peşine düşen çita devekuşunu sinirlendirince işler tersine döndü
GÜNDEMŞimşek'ten 770 bin dolarlık maaş cevabıBakan Şimşek, Bakan olmadan önce Merrill Lynch'ten aldığı yıllık 770 bin dolar maaşla ilgili konuştu.
3.SAYFAKorsan kanununu taksiciler beğenmediTaksiciler Kooperatifi Başkanı Can, düzenlemeyi beklediklerini, yasalaşması durumunda korsan taksiciliğin edeceğini savundu.
DÜNYASuriye'de kanlı cuma!Suriye'de bugün cuma namazından sonra çıkan yönetim karşıtı gösterilerde ve düzenlenen operasyonlarda 11 kişinin öldüğü bildirildi
3.SAYFAMezarlıkta korkunç tecavüz!Samsun’da 28 yaşındaki Güner K., boşandığı 23 yaşındaki hemşire eşi D.K.’yı dövüp tecavüz ettiği iddiasıyla hakim karşısına çıktı- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
DİĞERBu soruların cevabını bilen kazanıyorBu yarışmayla hem eğlenin hem de bilginizi ölçün. İşte size eğlenceli bir fırsat...
GEZİRegaip Kandili'nde böyle dua edin!Bu gecel Recaip Kandili. Peki ama Üç ayların başlangıcı olarak kabul edilen bu gece nasıl dua edilmelidir?
DİĞERAhmet Kaya ölmedi Pakistan'da yaşıyorTürkçe Olimpiyatları'nın Pakistan finalinde, Ahmet Kaya'nın Giderim adlı parçasını söyleyen genç dinleyenleri mest etti.
3.SAYFASevişirken basılan polis olay olduGünün sıradışı olayının adresi Trabzon. Polis sevgilisi ile arabada sevişirken basılınca ortalık karıştı. - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
Tel : +90 212 266 99 99 / Faks : +90 212 266 98 98










































