BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.440,16
HABER /  GÜNCEL

İzleyin oynayın ve kazanın

Anadolubank'ın CNN Türk ile birlikte hazırladığı ''Paritem'de Kazanıyorum'' yarışma programı 17 Mart'ta başlıyor.

Abone ol

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, Anadolubank'ın ''www.paritem.com.tr'' internet adresi üzerinden gerçekleşen ve gerçek zamanlı veriler ışığında döviz alım satımları ile kazandıran ''Paritem'' ürününün, şimdi de bir yarışma programı olarak televizyon ekranlarına taşındığı belirtildi.

CNN TURK'te 3 Mart'ta yayınlanmaya başlayan ''Paritem'de Kazanıyorum'' ile tüm dünyadan toplanan gerçek zamanlı verilerin, haberleri yorumlayacak uzman konuklar eşliğinde döviz kuruna yatırım yapmak isteyenler için farklı bir alternatif oluşturduğu ifade edilerek, programı takip edenlerin dolar/YTL paritesi üzerinden ve farklı döviz çeşitleri ile gerçekleşecek Paritem işlemleri hakkında bilgi sahibi oldukları vurgulandı.

Paritem'de Kazanıyorum yarışmasına katılmak isteyenler başvurularını www.paritem.com.tr adresinden yapabilecekler. Tüm yarışmacılar, 200 bin dolar sanal portföyle başlayacakları yarışmada, Paritem platformunda yer alan tüm döviz çiftleri üzerinde belirli bir katsayı ile işlem yapabilecekler.

Paritem'de Kazanıyorum yarışması 16 Mayıs 2008 saat 18.00'de sonuçlanacak ve en yüksek portföy getiri sıralaması, yarışma WEB sayfasında ve www.anadolubank.com.tr ve www.cnnturk.com WEB adreslerinde yayınlanacak. Anadolubank tarafından, ilk üç sırada yer alan yarışmacılar arasından birinciye 15 bin YTL, ikinciye 7 bin 500 YTL ve üçüncüye 2 bin 500 YTL ödül verilecek.