BIST 9.070
DOLAR 32,38
EURO 34,97
ALTIN 2.326,31
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

'İyiyim' dedi annesinin kollarında öldü

Mersin'in Tarsus ilçesinde aşırı hız sonucu direksiyon hakimiyetini kaybeden ehliyetsiz sürücü, akaryakıt istasyonunda bisikletli bir kişiye çarptı.

Abone ol

Yaralı sürücü, cep telefonuyla yakınlarına 'iyiyim' dedikten sonra annesinin kollarında hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, ehliyeti bulunmayan ve daha önce ehliyetsiz araç kullanmaktan ceza alan Uğur Oğuz'un (19) kullandığı 33 NEV 78 plakalı otomobil, Mersin Caddesi üzerinde aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek bir akaryakıt istasyonuna girdi.

Otomobil, olay esnasında aynı yöne doğru gitmekte olan bisikletli İbrahim Gevrek'e (32) çarptıktan sonra akaryakıt istasyonu fiyat panosunu ve ihata duvarını yıktı.

Otomobilin çarptığı İbrahim Gevrek, yaklaşık 10 metre fırlayarak akaryakıt
istasyonuna yakıt almaya gelen başka bir aracın yanına düşerek ağır yaralandı. Otomobil sürücüsü Uğur Oğuz'un ayağı ise araç içerisinde sıkıştı. "Canım yanıyor, kurtarın beni" diyerek feryat eden genç sıkıştığı yerden vatandaşların yardımıyla kurtulurken, olay yerine gelen yakınları ise gözyaşlarına boğuldular. Çalan cep telefonuna "Teyze kaza yaptım, ama durumum iyi" diyerek cevap veren Uğur Oğuz, olay yerine gelen annesi Hülya Oğuz'un kollarında hayatını kaybetti. Sürücünün iç kanamadan öldüğü öğrenildi.

Ağır yaralanan bisiklet sürücüsü İbrahim Gevrek'in ise yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Kazada aracın akaryakıt istasyonu pompalarına çarpmaması büyük bir faciayı önlerken, soruşturma başlatıldı.