BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.422,54

İyimser ve neşeli olabiliriz

Önemli iş ve görüşmelerimizi sabah saatlerinde yaparsak daha kolay ilerleyebilir ve sonuç alabiliriz.

Bugün 24 Temmuz Salı... Mars günündeyiz...

Yay burcunda ilerleyen Ay ile güne iyimser ve neşeli başlayabiliriz. Bireysel özgürlükler ve ideallerimiz öne çıkabilir.

Ay Sabah saatlerinde Aslan burcundaki Merkür ile üçgen açı yapacak. Zihinsel enerjimizin güçleneceği bu saatlerde özel ve soyal ilişkilerde daha aktif ve girişken olabiliriz. Kişisel özgüven ve cesaretimiz yüksek olacağı için yeni deneyimlere karşı hevesli davranabiliriz.

Ay 11:21’de boşluğa girecek ve günün geri kalan bölümünde önemli bir açı yapmayacak. Önemli iş ve görüşmelerimizi sabah saatlerinde yaparsak daha kolay ilerleyebilir ve sonuç alabiliriz.

Öğleden sonraki saatlerde günlük rutin konularla ilgilenebilir, keyif aldığımız uğraşlara ve sosyal ilişkilere zaman ayırabiliriz.

Bugün Başak burcundaki Venüs ve Balık burcundaki Neptün arasında karşıt açı etkinleşecek. Sevgi, aşk, ilişkiler ve maddi konularda idealist ve hayalci olabileceğimizden bazı karışıklıklar, yanlış anlaşılmalar ve aldanmalar söz konusu olabilir. Duygusal iniş çıkışlar ve melankolik ruh halleri yaşayabiliriz. Bu enerjiyi dengeleyebilmek için ruhsal, sanatsal ve yaratıcı çalışmalara zaman ayırmak doğru olabilir.