BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.307,42
HABER /  POLİTİKA  /  İYİ PARTİ

İyi Parti kiminle ittifak yapacak? Meral Akşener'in vekili diyor ki...

İyi Parti 2019 seçimlerinde ittifak mı yapacak? Bu konudaki iddialarla ilgili açıklama İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok'tan geldi.

Abone ol

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, İyi Parti'nin, a, b, c formülleriyle, barajlarla, ittifaklarla kaybedecek zamanı olmadığını belirterek, iktidara yürüdüklerini söyledi.

Ok, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin "çok kötü yönetildiğini" öne sürdü. Bir gazetecinin, "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ittifak modellerine ilişkin teklifleri oldu. Nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna Ok, şu yanıtı verdi:

"Bunları gülerek, üzülerek izliyoruz. İyi Parti açısından bunların değerlendirilecek bir yanı yok. Bunların Türk miletine faydası yok. Onların insanlığa yakışmayan sözlerine rağmen, onlara en ufak olumsuz söz söylemeyeceğiz. Türkiye'nin gündemi işsizlik, adalet, çökmüş eğitim sistemi. İyi Parti'nin a, b, c formülleriyle, barajlarla, ittifaklarla kaybedecek zamanı yoktur. Biz iktidara yürüyoruz." 

Ok, Bahçeli'nin "Hesabımız acıklı olacak." sözlerinin hatırlatılması üzerine de şunları kaydetti:

"Resmen ve alenen bizleri tehdit ediyor. Ama biz bu millete hizmet için yola çıktık, geri dönüşü yok. Bunlara aldırış etmiyoruz. Bahçeli'nin bu sözleri hukuk devletinde asla söylenmemesi gereken sözlerdir. Talihsizlik, kendisine yakıştıramıyorum. Bizim kötü söz söyleyenlerle bir işimiz yok."