BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,74
ALTIN 2.493,49
HABER /  GÜNCEL

İyi günde kötü günde diyen Balıkesir Belediyesi vatandaşların yanında

BALIKESİR Büyükşehir Belediyesi geniş hizmet anlayışı içinde ve sosyal devlet ilkelerine uygun olarak vatandaşlarına hizmet konusunda geniş bir perspektife sahip.

Abone ol

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iyi günde, kötü günde, ihtiyacın olduğu her alanda vatandaşının yanında olmaya devam ediyor. 

Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa ekipleri  “Merhaba Bebek, BüyükAile etkinlikleri, Gezi düzenleme etkinlikleri, Danışma Hizmetleri gibi pek çok konuda halkla birebir iletişim ve etkileşim içerisinde bulunurken Taziye Ekibiyle vatandaşları acı günlerinde de yalnız bırakmıyor.  Beyaz Masa ekiplerince tüm il genelinde telefon aracılığıyla veya ev ziyaretlerine giderek gerçekleştirilen taziye ziyaretlerinde rahmete kavuşan vatandaşlarımızın yakınlarına varlığı ve yardımları ile acılarına ortak oluyor.

Aynı zamanda, taziye ekiplerince sistematik olarak gerçekleştirilen şehit aileleri ziyaretleri de devam ediyor. Ekipler, vatan savunması sırasında canını veren şehitlerimizin kıymetli ailelerini yalnız bırakmayıp onları tek tek evlerinde ziyaret ederek,  sohbet edip sorunlarını dinliyor. Ailelerin isteklerini ve sorunlarını tespit eden ekipler, çözüm için de yetkililere bilgi veriyor.