BIST 9.484
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.495,58
HABER /  GÜNCEL

İtfaiye erinin son fotoğrafları

İtfaiyecilerin zor günü.. Sultanbeyli ve Eyüp'te çıkan yangınların kurbanı bu kez görevlileri oldu.

Abone ol

Sultanbeyli'de bir halı deposunda çıkan yangında bir itfaiye görevlisi şehit oldu, 3 kişi de yaralandı. Eyüp'te de araç bakımı sırasında 1 itfaiye eri elektrik çarpması sonucu şehit oldu.

Sultanbeyli'de Mehmet Akif Mahallesi Fatih Caddesi'ndeki bir halı deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyen yangına müdahale eden Mustafa Arabacı adlı itfaiye görevlisi, hayatını kaybetti. Ali Üreyir, Yaşar Üresin ve İshak Özel, dumandan etkilenerek yaralandı. Özel Ersoy Hastanesi'ne kaldırılan itfaiye görevlilerinin tedavilerinin ise ayakta yapıldığı öğrenildi.

İstanbul Eyüp'te de bir itfaiye görevlisi, itfaiye aracının bakımını yaparken elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi.

Rami'deki itfaiye müfrezesinde itfaiye aracının bakımını yapan Hüseyin Çekiç, henüz belirlenemeyen bir nedenle elektrik akımına kapıldı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Çekiç, kurtarılamadı.

Yangına ilk müdahale eden sultanbeyli itfaiye grubundaki görevlilerden Mustafa Arabacı yanarak şehit oldu... 3 itfaiye görevlisi de yaralı.

Söndürme çalışmaları hala devam ediyor.

İTFAİYE ERİNİN SON FOTOĞRAFLARI İÇİN 2-5. SAYFALARDA

EYÜP'TEKİ ŞEHİT İTFAİYE ERİ 6. SAYFADA...

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]

Eyüp'te itfaiyeciyi elektrik çarptı


İstanbul İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan NTV canlı yayınında şunları söyledi: "Halı deposunda çıkan yangında oluşan yoğun dumandan etkilenmişler. Bir arkadaşımızı kaybettik. Koruyucu donanımlarıyla müdahale etmişler ancak olayın neden böyle sonuçlandığı, kesin olarak otopsi sonrasında belli olacak.

Eyüp'teki olayda ise arkadışımızı elektrik çapması sonucu kaybettik. Eyüp müfrezesinde araç bakımı yapılırken birden elektrik çarpıyor. İtfaiye teşkilatında sürekli itfaiye araçlarının temizliği, bakımı yapılır. Olay bu sırada meydana geliyor. Bu olayın detayları da inceleme sonucu ortaya çıkacak.".

SULTANBEYLİ'DEKİ YANGINDAN GÖRÜNTÜLER