BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.308,19
MEDYA

İtalyan yarışmacı O Ses Türkiye'ye damgasını vurdu!

O Ses Türkiye'nin 23 Ekim 2016 Pazar akşamı yayınlanan bölümünde İtalyan yarışmacı Nicola Morano, O Ses Türkiye'ye damgasını vurdu

O Ses Türkiye'nin 23 Ekim 2016 Pazar akşamı yayınlanan bölümünde İtalyan yarışmacı Nicola Morano, "Hello" şarkısını seslendirdi ve Sibel Can, Murat Boz ve Gökhan-Hakan ikilisini döndürmeyi başardı.


Gökhan ve Hakan Özoğuz, sempatikliğiyle tüm stüdyoyu kendisine hayran bırakan Nicola ile "Lasciate Mi Cantare" şarkısında düet yaptılar. Şarkı sonrası Acun Ilıcalı İtalyanca'sını konuşturdu ve soruyu Türkçe olarak anlamayan Nicola'ya soruyu bu kez İtalyanca sordu.


İtalyan yarışmacı Nico'nun Murat Boz'la olan diyaloğu izleyenleri gülme krizine soktu. Nicola, Murat Boz'a bir Türk gibi "Eyvallah, sen adamsın" yanıtını verdi. Murat Boz, söyleyebildiği Türkçe şarkılar arasında kendi şarkısının da olduğunu duyunca, Nicola ile "Kalamam Arkadaş" düeti yaptı.


İtalyan yarışmacı Nicola'yı takımında görmek isteyen Sibel Can'a Acun Ilıcalı'dan destek geldi. Nicola da seçimini Sibel Can yönünde kullanarak takımına dahil oldu.

Sitene Ekle
Etiketler