BIST 9.562
DOLAR 32,49
EURO 34,60
ALTIN 2.478,61
HABER /  GÜNCEL

İtalyan devi İnter çıldırmış olmalı

İtalya Seria A'da zor günler geçiren son şampiyon İnter, Tottenham'a öyle bir teklifte bulundu ki...

Abone ol

Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu Inter, Tottenham Hotspur'un spektaküler sol beki Gareth Bale için tam 40 milyon sterlin teklif etti.

NTV Spor'un İngiliz basınına dayandırdığı habere göre, İtalyan ekibin 21 yaşındaki Galli solbek Bale'i sezon sonunda renklerine bağlamak için Londra temsilcisine 40 milyon sterlin önerdi.
        
2014 yılına kadar Tottenham Hotspur ile sözleşmesi bulunan yıldız oyuncunun transferinin gerçekleşmesi halinde Gareth Bale en pahalı Britanyalı futbolcu olarak tarihe geçecek. Transfer rekoru, 2002 yılında Leeds United'tan 29 milyon sterline Manchester United'a giden Rio Ferdinand'a ait.
        
Bale, İspanyol ekibi Real Madrid'in de transfer listesinde bulunuyor. Başkent temsilcisi daha önce Zinedine Zidane'ı 45, Kaka'yı 56, Cristiano Ronaldo'yu da 80 milyon sterline renklerine bağlamıştı.
        
Bu sezon Tottenham Hotspur formasıyla ligde 7 gol atan Bale, özellikle Şampiyonlar Ligi'nde Inter ile oynanan maçlardaki performansıyla büyük beğeni toplamıştı. Galli oyuncu, Inter'e deplasmanda 4-3 yenildikleri maçta 3 gol atmış, Londra'da 3-1 kazandıkları karşılaşmada ise 2 golün pasını vermişti.
        
2007'de Southampton'dan Tottenham'a transfer olan Bale, Galler Milli Takımı'nda 27 maçta 3 gol attı.