BIST 9.812
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.430,87
HABER /  DÜNYA

İsveç Kralı'nın seks partileri konuşuluyor

İsveç kralı Gustaf ile ilgili yayınlanan kitap, bu ülkenin yanı sıra Avrupa'da şaşkınlık yarattı.

Abone ol

Kitapta seks partileri düzenlediği iddia edilen Kral'ın model sevgilisi ile ıssız adaya kaçmayı planladığı öne sürüldü.

İsveç'te Kraliçe Silvia ile 34 yıllık evliliği ile örnek gösterilen, zarif, mütevazı yapısıyla tanınan 64 yaşındaki Kral Gustaf'ı anlatan "Gönülsüz Kral" kitabın ilk baskısı 20 bin satarak tükendi.

STRİPTİZCİ KIZ VE ÜNLÜ ŞARKICI İLE İLİŞKİ

Kral'ın, 1996 yılında Atlanta Olimpiyatları sırasında bir gece kulübünde 10 bin dolar harcayarak bir odada striptizci bir kızla 2 saat geçirdiği, 1990'lı yıllarda ünlü şarkıcı ve oyuncu Camilla Hanemark ile ilişki yaşadığı ve Kraliçe ilişkiden haberdar olunca çiftin ayrıldığı anlatılıyor.

SEKS PARTİLERİNE SERVET

Kralın, sevgilisiyle uzak bir adaya kaçmayı planladığı öne sürülürken, bir dönem striptizcilerin de katıldığı seks partilerinde de servet harcadığı ileri sürüldü. Kitapta, İsveç halkı tarafından eşine olan sadakati ve ince ruhluluğuyla tanınan Kral Carl Gustaf'ın özel hayatının detaylarının bugüne kadar İsveç istihbarat servisi tarafından saklandığı öne sürüldü.

KABUL ETTİ

Kral Gustaf, sorular üzerine kitabı okumadığını aile yaşamlarında yeni bir sayfa açtıklarını belirtirken, "Bunlar çok uzun zaman önce olmuş şeyler" dedi.