BIST 9.446
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.497,31
HABER /  GÜNCEL

İstifa eden cemaatçi vekil fena uçtu!

AK Parti'den istifa eden cemaatçi vekil iyice uçtu ve Muğla'daki depreme cemaate yapılan suçlamaların neden olduğunu ima etti.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Taraf yazarı Mehmet Baransu'nun seçim sonuçları için yaptığı uçuk yorumun bir benzeri de AK Parti'den istifa eden cemaatçi vekilden geldi. 

CEMAATİN ÜSTÜNE GİDİLDİ DEPREM OLDU!

Baransu, son günlerde yaşanan bazı doğa olaylarını AK Parti'ye oy verdiği için Allah'ın topluma kestiği ceza olduğunu ima ederken istifacı AK Parti'li vekil Muhammed Çetin ise Muğla'daki depreme cemaate yapılan suçlamaların neden olduğunu ima etti. Çetin, dün Bodrum’da yaşanan 3.8 büyüklüğündeki depremi “bazılarının Cemaat’in üstüne gelmesi” ile izah ederek sosyal medyada alay konusu oldu.

t.20140407175123.jpg

THY UÇAĞINDA KAOS YARATMIŞTI

Geçtiğimiz ay Pakistan’da yapılacak olan Türkçe Olimpiyatları’na gidecek olan İstanbul Milletvekili Muhammed Çetin, elindeki ekonomi biletiyle busines koltuğa oturmak isteyince olanlar olmuştu. Ekonomi boarding (uçuş) kartı ile Business koltuklardan birine oturmak isteyen Çetin, kabin ve yer hizmetleri görevlilerine uzun süre direnmiş, uçağın üç saat rötar yapmasına neden olmuştu. Çetin o esnada attığı, “Uçaktan indirilmek isteniyorum” tweetleriyle de sosyal medyayı hareketlendirmişti.

29653.jpg