BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.427,85
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

İster otur ister kiraya ver

İnşa ettiği tüm kulelerde farklı temalarla konut alıcılarının karşısına çıkan Dap Yapı, Tango Kule’ye start verdi.

Abone ol

Dap Yapı Başkanı Ziya Yılmaz, İstanbul'un siluetine farklı bir form, çehresine sanat eseri niteliğinde bir proje kazandırdıklarını söyledi.

Yüzde 40'ı satıldı Yılmaz, 5 yıldızlı otel konforunda dekore edilen projede, işletme ve kullanım açısından değişik bir rota izleyeceklerini vurguladı.

"Oturmadığın dönemde kirala" modeliyle alternatif kazanç imkanı sağlayan Tango Kule'de ev sahipleri profesyonel yönetimle evlerini haftalık, aylık ve yıllık kiraya verebilecek.

129 adet stüdyo ve 63 adet suit olmak üzere toplam 192 adet rezidans dairenin yer aldığı 21 katlı projede daire fiyatları 179 bin liradan başlıyor ve 399 bin liraya kadar çıkıyor.

Projenin yüzde 40'ını sattıklarını kaydeden Ziya Yılmaz, öngördükleri prim oranını da 30 ay içinde yüzde 50 olarak veriyor.

70 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Toplam maliyetin 70 milyon lira olduğu Tango Kule'de stüdyo ve süit daireler istenildiği takdirde birleştirilip 2+1, 3+1, 4+1 şeklinde büyük bir daire olarak kullanılabiliyor.

Modül dairelerin birleşmesiyle bir katın tamamını almak da mümkün kılınıyor. Şirket Kartal'da yeni bir arazi daha aldı.

Buraya da en az 3-4 kule inşa edeceklerini belirten Ziya Yılmaz, yakın zamanda başlayacak bir diğer inşaatın da Çağlayan'da ofis projesi olacağını ifade etti.