BIST 9.525
DOLAR 32,70
EURO 34,77
ALTIN 2.521,13
GÜNCEL

İşte vatandaşın 24 Haziran seçimlerindeki tercihi!

24 Haziranseçimlerine doğru ilerlerken A Haber Yayın Danışmanı Kerim Ulak, sokağa çıktı ve halka seçimdeki tercihlerini sordu. İşte vatandaşın tercihi...

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala A Haber Yayın Danışmanı Kerim Ulak, sokağa çıktı ve halka seçimdeki tercihlerini sordu.

Vatandaşlardan biri soruyu, "Tercihimiz AK Parti olacak. Başka var mı seçenek? Yapılan hizmetleri görmüyorsak eğer nankörüz ve körüz demektir." diyerek yanıtladı. 

Bir başkası ise "Mısırı kuruttun mu?' diyorlar ya, 'ninen çarık giyerdi bunları unuttun mu?' diyorlar ya. Unutmayacağız. Bir şeyleri gördüysek inkar etmememiz lazım. Bir gün su tankerinin altında hamile kadın çocuğunu düşürdü. Paslı paslı sular içtik. Barajlar doluyken çeşmelerden çatır çatIr su parası ödedik su almadan. Acı içeriden gitmiyor hemşehrim. Acının büyük yarası kapanmıyor. Beş yüz Evler'de bankada vatandaş sıra beklerken can verdi" ifadelerini kullandı. 

EVDE ŞEKER BULAMIYORDUK: Bakkallarda şeker bulamadığını belirten bir vatandaş ise, "Çocuklarımız evde ağlıyorlardı. Süt içmeye şeker bulamıyorduk. Ben bıçağı elime aldım, bakkala gittim. Bıçaklayacağım seni çocuklarıma şeker ver dedim. 'Yağ alırsan şeker vereceğim.' dedi. Allah razı olsun bu AK Parti'den. Allah tuttuklarını altın etsin. Ömrü uzun olsun. Benim 6 tane çocuğum var. Çocuklarım bir Özal'ın zamanında ekmek yüzü gördü, bir de Erdoğan zamanında. Tüp kuyruğunda, benzin kuyruklarında neler çektik. Allah göstermesin. O günler gitsin geri gelmesin." dedi. 

ANNEM YEMİN TÖRENİME ALINMADI: Bir başka vatandaş ise annesinin kapalı olduğu için yemin törenine katılamadığını belirtti. Sözlerini şöyle sürdürdü;

"Ben askerdim. Annem yemin törenime geldi. ama başı kapalı diye içeriye sokmadılar. Yemin törenine sokmuyorlar. Böyle bir şey var mı? Ben orada canımı katıyorum, vatanım için her şeyimi veriyorum ama annem yemin törenime gelemiyor. Böyle bir şey var mı ağabey? Neymiş başı kapalıymış. Kime ne zararı var başörtülü insanın?"

Sitene Ekle