BIST 9.530
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.475,55
HABER /  GÜNCEL

İşte Türkiye'nin ikinci Tayyip Erdoğan'ı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan sevgisi Hatay'lı Erdoğan ailesine bakın ne yaptırdı?

Abone ol

Hatay'ın Kırıkhan ilçesine bağlı Kazkelli Köyü'nde yaşayan Erdoğan ailesi, son çocuklarının adını, başbakanın adı olan Recep Tayip koydu. 120 haneli köyde yaşayan Erdoğan ailesinin fertleri, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ı çok sevdiklerini söylediler.

Adnan Erdoğan'ın eşinin adının da Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın eşi gibi Emine Erdoğan ile aynı olması dikkat çekti. 2 kız 3 erkek çocuk sahibi olan Adnan Erdoğan, "Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'ı çok seviyoruz. O'nun siyasetini, çalışmalarını çok beğeniyoruz. Başbakanımız dünya lideri bir insan, bütün Müslüman devletlerle ilişkileri çok iyi. Eşimin adı da Emine Erdoğan'dır. Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı Hatayımıza, Kırıkhan Kazkelli Köyü'ne davet ediyoruz ve onları köyümüzde ağırlamaktan ötürü son derece mutlu olacağız." dedi.

BAŞBAKANI DAVET ETTİLER...

Emine Erdoğan ise beşinci çocuklarına Recep Tayip Erdoğan ismini verdikleri için son derece mutlu olduklarını belirtti. 5 çocuk annesi olan Emine Erdoğan ise "Başbakanımızı çok seviyoruz. Oğlumuz Recep Tayip Erdoğan'a gözümüz gibi bakıyoruz ve her gün evde onun ismi telaffuz ediliyor. Bu da bizleri ayrıca mutlu ediyor. Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı Hatay'a ziyaretlerinde köyümüze ve evimize bekliyoruz. Kendilerini çok seviyoruz ve evimizde misafir etmekten onur duyacağız." ifadesini kullandı.

Minik Recep Tayip Erdoğan'ın amcası Fayat Serbest Erdoğan ise "Erdoğan ailesi olarak Başbakanımızı çok sevdiğimiz için çocuğumuzun ismini Recep Tayip Erdoğan koyduk. Bizim başbakanımızın başımızın üstünde yeri var. Kendisinin ismi ile de iftihar ediyor ve gurur duyuyoruz." diye konuştu.