BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,93
ALTIN 2.439,00
MEDYA

İşte Survivor 2018'in ilk tanıtımı!

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor'ın bu sezonki ilk fragmanı geldi. Survivor heyecanı 10 Şubat Cumartesi TV8 ekranlarında başlayacak.

Nefes kesen görüntülere sahne olacak Survivor 2018, Dominik Cumhuriyeti ve adalarında çekilecek. Dominik Cumhuriyeti’nin muhteşem doğası görsel bir şölen sunarken, zorlu koşulları Survivor 2018’de heyecanı daha da artıracak. Survivor heyecanı 10 Şubat Cumartesi TV8 ekranlarında başlayacak.

Survivor 2018'de yer alacak olan isimleri bir kısmı açıklandı. İşte isimleri kesinleşen o isimler: Adem Kılıççı, Hakan Hatipoğlu,Hilmicem İntepe,Merve Aydın,Murat Ceylan,Nagihan Karadere,Nevin Yanıt,Sema Aydemir,Turabi Çamkıran...

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle