BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.430,76
HABER /  SPOR

İşte Sergen Yalçın farkı

Eskişehirspor'un transfer bombası süper solak 2 maçta 2 attı, 3 attırdı...

Abone ol

Eskişehirspor'un sezon başındaki transfer bombası süper solak Sergen Yalçın, ilk 11’de 2 kez sahaya çıktı, 2 gol attı, 2 gol attırdı, 1 golün de hazırlayıcı olup takımına 6 puan kazandırdı.
     
Ligin ilk 3 haftasını galibiyetle kapadıktan sonra 2 yenilgi ve bir beraberlik alarak düşüşe geçen Eskişehirspor'un yıldızı Sergen, takımının kurtarıcısı oldu. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi maçında rakibiyle girdiği mücadelede sakatlanarak 4 hafta sahalardan uzak kalan Sergen Yalçın, son 2 haftadır oynadığı futbolla takımını sırtladı.
     
Sergen, önceki hafta deplasmanda Giresunspor'a 2 gol atarak takımının sahadan 2-1 galip ayrılmasını sağladı. Sergen, son olarak kırmızı siyahlı takımın kendi sahasında Altay'ı 3-0 yendiği maçta 2 golün pasını verdi, 1 golün de hazırlayıcısı olma başarısını gösterdi. Eskişehirspor'da ilk 11’de 2 kez sahaya çıkan Sergen, takımına 6 puan kazandıran isim oldu.
     
Yönetim, teknik kadro, futbolcular ve taraftarlar, Sergen'in gösterdiği performansla büyük moral kazandıklarını belirttiler. Kulüp Başkanı Nebi Hatipoğlu, Süper Lig'in anahtarının Sergen Yalçın'da olduğunu söylerken teknik direktör Metin Diyadin, yıldız futbolcunun Altay maçında maestro gibi oynadığını, futboluyla takım arkadaşlarına güven verdiğini belirtti.
     
Ortaya koyduğu futbolla kırmızı siyahlı taraftarların gönlünde taht kuran Sergen ise Eskişehirspor'un Süper Lig'de olması gereken bir takım olduğunu söyledi.