BIST 9.668
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.493,32
HABER /  POLİTİKA  /  SP

İşte Saadet Partisi'nin yeni sloganı

Son günlerde yaşanan kopmalarla gündeme gelen Saadet Partisi kongreye bakın hangi sloganla hazırlanıyor...

Abone ol

Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Atik Akdağ, 17 Ekim Pazar günü yapılacak kongreye 'Şuurlandık, Çelikleştik, Geliyoruz' sloganıyla hazırlandıklarını söyledi.

11 Temmuz 2010 tarihinde yapılan kongre sonrası parti içinde yaşanan sıkıntıların ardından mahkeme tarafından atanan Kongre Çağrı Heyeti'nin aldığı kararla Saadet Partisi 17 Ekim Pazar günü büyük kongresini gerçekleştirecek. Kongre öncesi düzenlenen basın toplantısında Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Atik Akdağ bir açıklama yaptı. Kongrenin ana sloganının 'Şuurlandık, Çelikleştik, Geliyoruz' olarak belirlendiğini ifade eden Akdağ, "Milli Görüşçüler için şuur, bütün insanlığın saadeti için var gücümüzle çalışmak ve bu çalışmaları yürütürken tek gaye Allah rızasını kazanmaktır. Gerek 41 yıllık şerefli tarihimiz, gerekse son süreçte yaşanan olaylar camiamızın bu şuurda olduğunu ve temel esaslarından taviz vermeyeceğini ortaya koymuştur." dedi.

Genel başkanlık için çalışmaların devam ettiğini söyleyen Akdağ, önümüzdeki günlerde bu ismin netleşeceğini vurguladı. Akdağ, birden fazla adayın çıkmayacağının düşündüğünü, ama birden fazla aday için şartların müsait olduğunu da belirtti