BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,10
ALTIN 2.310,71

İşte okurun "EN"leri

İnterneti diğer kitle iletişim araçlarından ayıran en büyük özelliklerden birisi, kullanıcısına sunduğu uçsuz bucaksız bilgi ağı ve çeşitliliktir.

İnterneti diğer kitle iletişim araçlarından ayıran en büyük özelliklerden birisi, kullanıcısına sunduğu uçsuz bucaksız bilgi ağı ve çeşitliliktir. İnternet ortamı, dev bir ansiklopediden edinebileceğiniz birçok bilgiyi hatta daha fazlasını bulma imkanı sunar.

İşte İnternethaber de sizlerin bu imkanlardan  daha fazla faydalanabilmesi için yenilikler yapıyor.

İnternethaber'in menü kısmındaki kategoriler alt kategorilerle daha da zenginleştiriliyor. Artık okur, sağlıkla ilgili bir haber okumak istediğinde kendini adeta bir sağlık sitesinin içinde bulacak. Sağlıkla ilgili aklınıza gelebilecek her bilgiye bu kategoriyi tıklayarak ulaşabileceksiniz. Elbette sadece sağlık değil.

Menü kısmında bulunan bütün kategoriler başlı başına kendi konusuyla ilgili bir siteye dönüşecek. Bu uygulama okurlar için hem istedikleri zaman ulaşabilecekleri dev bir arşiv niteliği taşırken hem de ilgi alanına göre istediği konuda birçok bilgiye ve habere erişme imkanı sunacak. Kısacası İnternethaber, herkesin aradığı her şeyi bulabileceği bir site olacak.
Şimdilik Ekonomi, Kültür-Sanat ve Sağlık kategorilerine ait alt kategoriler yayında. Diğer başlıklar içinse çalışmaların devam ettiğini ve en kısa sürede dikkatinize sunulacağını bildirmek isterim.

"TARİH VE SAAT" TAMAM!

En son yazımda "tarih ve saat ne oldu?" diye soran okurlarımız için bir cevap yazmıştım. O yazımdan birkaç gün sonra okuyucu yorumlarına tarih ve saat eklendi.

Bu sevindirici haberi sizlere verdikten sonra şunu tekrar hatırlatmak istedim: "İnternethaber sadece yazılımı, tasarımıyla değil içeriğiyle de yepyeni bir haber sitesi olma yolunda ilerliyor. Her değişim ve yenilik gibi elbette bunu da eleştirenler, beğenmeyenler çıkacaktır. Eksiklikler, yanlışlıklar da olacaktır. Önemli olan sizlerin yapıcı eleştirileriyle daha iyinin yakalanabilmesi. Gün geçtikçe bu eksiklikler ve aksaklıkların hepsi giderilecek. Sanırım bu noktada İnternethaber çalışanlarına biraz zaman vermek en doğrusu."

Sizlerin de gördüğü gibi zamanla yaptığınız eleştirilerden sonuç alınıyor. Benim sizlerden ricam, özellikle haberlerle ilgili değerlendirmeler yapmanız. Çünkü bu zamana kadar gelen eleştiriler ve değerlendirmeler genelde ya teknik sorunlarla ya da fikir çatışmalarıyla ilgiliydi. Haber değerlendirmelerinin bunların yanında biraz eksik kaldığını söylersem yanlış olmaz sanırım. Bunun için sitede yapılan haberlere ilişkin yorum ve eleştirilerinizi de bekliyorum.


İŞTE OKURUN "EN"LERİ

Sizler her gün İnternethaber'de haberler okuyor ve yorumlar yapıyorsunuz. Ben de bu haftanın "en" lerini sizlerle paylaşmak istiyorum. Bakalım İnternethaber okuru bu hafta içinde en çok hangi haberlere tıklamış ve yorum yapmış?

EN ÇOK OKUNAN HABERLER:

- İğrenç baba gizli kamerada  - 109684
- Asılacak oğlunu babasına seçtirdiler  - 93119
- İsmailağa'dan AK Parti'ye uyarı  - 88557
- MHP'yi bölen kaçamağın fotoğrafı  -77769
- Diyarbakırspor - Bursaspor maçı ertelendi - 76944

EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER:

- Diyarbakırspor - Bursaspor maçı ertelendi 
- 249
- Türkiye'den ABD'ye sert çıkış  - 247
- CHP'li kadınlar çarşaf yırttı  - 214
- Asılacak oğlunu babasına seçtirdiler  - 170
- MHP'den Erdoğan'a ağır eleştiri  - 160