BIST 9.677
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.502,93
HABER /  GÜNCEL

İşte MOBESE'ye yansıyan kazalar

Antalya şehir merkezinde trafik kurallarına uymayan sürücülerin neden olduğu trafik kazaları MOBESE kameraları tarafından görüntülendi

Abone ol

Antalya Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kent merkezinin birçok yerinde vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla 7 gün 24 saat görev başında olan Kent Güvenlik Sistemi(MOBESE) kameralarına dikkatsiz ve trafik kurallarına uymayan sürücülerin kazaları yansıdı.

Kentin bir çok yerinde ve kavşaklarda, trafik ışıklarına aldırış etmeyen ve aşırı hız ve dikkatsizlik sonucunda araçların karıştığı kazaların bir bölümü maddi hasarla atlatılırken, yaz ayları ile birlikte motosiklet sürücülerinin karıştığı trafik kazalarında da artış yaşandı. Trafik kurallarına uymayan motosiklet sürücüleri bir anda araçların altında kalıyor ya da kazanın şiddeti ile araçların üzerine fırladığı gözlendi. Ayrıca kazaya karışan motosiklet sürücülerinin kask takmadığı da tespit edildi. Otomobil sürücülerinin karıştığı trafik kazalarında ise sürücülerin aşırı hız ve dikkatsiz oldukları görüldü.

Meydana gelen kazaların şans eseri ölümle sonuçlanmadığı bildirildi.