BIST 9.530
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.475,55
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

İşte MHP'nin şalvarlı milletvekil adayı

MHP Osmaniye Milletvekili Adayı Prof. Dr. Elif Lağoğlu, kadınlardan destek istedi, geleceği birlikte planlama sözü verdi.

Abone ol
MHP Osmaniye Milletvekili Adayı Prof. Dr. Elif Lağoğlu'nun hayat hikayesi, özellikle genç kızlara umut oldu. Zaman zaman yöresel şalvarını giyen ve seçilmesi halinde de Meclis'e şalvarla gideceğini söyleyen Prof. Lağoğlu'nun hayat hikayesi ise başarılarla dolu. Osmaniye'nin Yukarı Bozkuyu Köyü'nde 11. çocuk olarak dünyaya gelen ve başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Lağoğlu'nun kadın destekçileri ise bir hayli fazla!
 
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Prof. Dr. Elif Lağoğlu, Osmaniye'deki seçim çalışmalarını sürdürüyor. Kampanya boyunce özellikle kadın seçmenlerle bir araya gelen Lağoğlu, kadınlara yönelik projelerini anlatıyor.

KÖYDEN ABD'YE UZANAN BAŞARI ÖYKÜSÜ

Osmaniye’nin Yukarı Bozkuyu Köyü’nde kalabalık bir ailenin 11.  çocuğu  olarak dünyaya geldiğini ancak bu durumun kendisini çalışmaktan azmetmekten asla geri bırakmadığını dile getiren  Prof. Loğoğlu Osmaniye’nin bir köyünden Chicago’ya uzanan öyküsünü gittiği tüm evlerde, köylerde, Osmaniyeli genç kızlara ve hanımlara, annelere-babalara anlatarak umut aşılıyor.

cc3c9ssuuaa0wy2.jpg
 
Seçimlere az bir süre kala,  ülke gündemini meşgul eden sun’i  gündemlere itibar edilmemesi gerektiğine işaret eden ve ülkenin gerçek gündemlerine ilişkin açıklamalarda bulunan  Prof. Dr. Elif Loğoğlu şunları söyledi:

“Ülkemiz  cumhuriyet tarihinde hiç yaşanmadığı şekli ile büyük bir hukuk katliamını yaşamaktadır. Adalete güveni yok ettiğiniz, hukuku katlettiğiniz bir ülkede  ekmekten,  emekten, hürriyetten, bağımsızlıktan söz etmenin bir manası kalmamış demektir.

Ülkemiz israf ve haram batağına hızla savrulmakta,  bunun ortaya çıkması ise iktidar mensuplarını ve üst akıllarını hiç rahatsız etmemekte,  daha da pişkince hareket etmeye sevketmektedir.

Halkın işsizliğine,  fakirliğine, çaresizliğine, iş kazalarına, ihmallere “kader” diyerek milletimizi aşağıladılar.  Fakirlik kader değil, tercihtir. Ancak halkın tercihi değil, halk adına onu yönetenlerin tercihi olmuştur. Ancak halkımız fakir kalmayı tercih etmeyecektir.  Bunu da  7  Haziran günü sandıklarda hür iradesi ile beyan edecektir.

Ben halkın içinden çıkmış bir köy  çocuğuyum.  Bana inanan ve destek veren ailemin sayesinde Osmaniye’den  başlayıp  dünyanın en saygın üniversitelerine kadar uzanan bir  eğitim serüvenini başarmış olmayı Osmaniyeli  genç kızların, bütün köylü kızlarımızın umudu olarak görüyorum.  
Bizler bu milletin hanımları olarak kadınları genç kızları olarak değerlerimizden asla ödün vermeden bu milletin aydınlık yüzü  olacağız. 

Milliyetçi hareketin  güçlü kadınları olarak,  vatanımıza, milletimize, bayrağımıza, topraklarımıza, ailemize sahip çıkacağız. Bundan kimsenin endişesi  olmasın”