BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.422,30
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

İşte iPhone 6s'in sızan videosu

iPhone 6s modeline ait olduğu iddia edilen yeni bir sızıntı video yayınlandı. Söz konusu videoda, tam monteli bir iPhone 6s modeli gösteriliyor.

Abone ol

9 Eylül tarihinde tanıtılması, 11 Ekim tarihinde de teslimatlarına başlanması ve ismini de kuvvetle muhtemel iPhone 6s denilmesi beklenen yeni nesil iPhone modeli ile ilgili sızıntılar hız kesmeden devam ediyor.

Daha önce teknik detaylarına, kasa yapısına ve paneline dair sızıntı bilgiler ve görsellerin kaydedildiği iPhone 6s için bu defa, montajı tamamlanmış bir iPhone 6s, video ile gösteriliyor.

Shiftdelete sitesinde yayınlanan kısa videoda yer alan iPhone 6s iddialı modelin, montajlarının tamamlandığı görülüyor. Ön panelin açık bir şekilde iç bileşenlerinin görülebildiği videoda yer iPhone 6s, tam olarak çalışır durumda olmasa da, ön panele güç aktarıldığı ve ekranda sadece ayarlar simgesinin belirdiği görünüyor. Bu durumun sebebi de yüksek ihtimalle, cihazın işletim sisteminin tam olarak yüklenmiş olmamasından kaynaklanıyor.

Videoda yer alan ve iPhone 6s olduğu iddia edilen modelin ise görünen ön paneli, kasası ve dahili bileşenleri, daha önce sızıntılara konu olan görseller ile benzerlik gösteriyor. Her ne kadar batarya da video kapsamında görüntülense de, detayları yer almadığı için, batarya kapasitesi anlaşılamıyor.

Öte yandan cihaz bileşenlerinin, iPhone 6 modelinden farklılık gösterdiği küçük noktalar da, olası bir Force Touch özelliğinin gelebileceği kuvvetlendirmiş durumda.

Cihazın tam devre kartının da detaylı olarak gösterildiği söz konusu iPhone 6s videosunu, aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.