BIST 9.056
DOLAR 32,31
EURO 35,12
ALTIN 2.301,95
HABER /  MEDYA

İşte Hayrünnisa Gül'ün Abülkadir Selvi'ye kızmasının nedeni...

Hayrünnisa Gül'ün Abdulkadir Selvi’ye "Sizinle tokalaşmak istemiyorum size çok kırgınım" demesinin nedeni ortaya çıktı. İşte Gül'ü çıldırtan o yazı...

Abone ol

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün dün akşam düzenlediği veda resepsiyonuna Hayrünnisa Gül damga vurmuştu.

Hayrünnisa Hanım gazetecilerle tokalaşma sırasında Yeni Şafak Ankara temsilcisi Abdulkadir Selvi’ye "Sizinle tokalaşmak istemiyorum size çok kırgınım" diyerek şoke etmişti.

SELVİ'YE KIZGINLIĞININ NEDENİ BELLİ OLDU

Hayrünnisa Gül'ün bu tavrı, Abdulkadir Selvi'nin 21 Nisan 2014 tarihinde köşesine taşıdığı yazıdan dolayı olduğu öğrenildi.

Selvi, yazısında şu ifadeleri kullanmıştı;

"Her nedense Gezi sürecinden bu yana başka havuzları dolduran Cumhurbaşkanı'na yakın kaynaklar ise cümledeki, 'Bugünkü şartlarda' kısmının altının çizilmesini istedi. Şunu teslim etmek geriyor ki, Abdullah Bey, Çankaya'da, 'Gül gibi' Cumhurbaşkanlığı yaptı. Hatta öyle ki, eşi başörtülü diye Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı olmasını engelleme uğruna Cumhuriyet mitingleri düzenleyenleri, 367 kararını verdirip 27 Nisan e-muhtırasını alkışlayanları dahi, yeniden cumhurbaşkanı adayı gösterilse itiraz etmeyecek bir noktaya getirdi."


HAYRÜNİSA GÜL'DEN ŞOKE EDEN ÇIKIŞ

Nezaketi ile bilinen Hayrünisa Gül ilk kez böyle bir tepki göstermiş ve Abdülkadir Selvi'ye elini uzatmamıştı. First Layd'i öyle dolmuştu ki gazeteciler soru sormadan patladı.
(TIKLA OKU)
hayrünisa-gülden-şoke-eden-tepki.jpg

ABDÜLKADİR SELVİ : EVET ELİMİ SIKMADI
Hayrünnisa Gül'ün tepkisiyle gündeme gelen Yeni Şafak Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi olay sonrası internethaber.com'a konuştu.
(TIKLA OKU)