BIST 9.770
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.432,25
HABER /  MAGAZİN

İşte Harry Potter'ın kız arkadaşı!

Harry Potter'ın yıldızı Daniel Radcliffe uzun zaman süre sonra ilk kez kız arkadaşı ile görüntülendi.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Harry Potter karakteri ile tüm dünyada büyük bir üne ve hayran kitlesine sahip olan Daniel Radcliffe ilk kez kız arkadaşı ile görüntülendi.

Harry Potter serilerinin başrol oyuncusu Daniel Radcliffe tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olduktan sonra aşk hayatı ile merak uyandırmaya başladı.2012 yılında prodüksiyon asistanı Rosie Coker ile olan ilişkilerinin sonlanması ile aşk hayatında büyük bir gizeme sahip olan ünlü oyuncu Daniel Radcliffe iki sene sonra ilk kez kız arkadaşı ile kameralara yakalandı.

1.20140421114013.jpg

Kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Erin Darke ile bir parkta haftasonun keyfi yaparken görüntülenen ünlü oyuncu magazin basınına bomba gibi düştü. 2012 yılının sonlarında başladığı iddia edilen ilişkileri ve en son geçtiğimiz sene Ağustos ayında görüntülenen Erin Darke ile Daniel Radcliffe çifti magazin basınında büyük dikkat çekti.

2.20140421114245.jpg 

Çimlerde oturarak güneşin ve doğanın keyfini çıkaran ünlü çift daha sonra İngiliz bir süpermarketten alışveriş yaparak evlerinin yollarını tuttular. Daniel Radcliffe'in 23 sevgilisi Erin Darke'nin ise 28 yaşında oluşu magazin basınında eleştrilere sebep olsada ünlü çiftin uzun süreli birlikteliklerinde herşeyin yolunda gitti izlenimi vermeleri dikkat çekti.