BIST 9.780
DOLAR 32,57
EURO 34,94
ALTIN 2.431,97

İşte Fenerbahçe'nin çöküşünü hazırlayan adam

İşte Fenerbahçe'nin çöküşünü hazırlayan adam

Fenerbahçe, Trabzonspor'a 2-1 yenildi ama tarihi bir farktan ucuz yırttı. Peki Fenerbahçe'ye bu çıldırtan transferleri kim yaptı, Coco'yu kim getirdi? Hedefteki isim Comolli'nin transfer ettiği hiçbir isim tutmadı.

İşte Fenerbahçe'nin çöküşünü hazırlayan adam

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Trabzonspor, sahasında Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ederek ligde 5 maç sonra kazanırken, rakibi karşısından da ligde 17 maç aradan sonra 3 puanla ayrıldı. Ligde 6 maç aradan sonra 12'nci hafta mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor'u mağlup eden Fenerbahçe ise 13'üncü hafta karşılaşmasından mağlubiyetle ayrıldı ve 13 puanla küme düşme potasının 1 puan üzerinde 15'inci sırada yer aldı. Taraftar deyim yerindeyse çıldırdı, tepkiler çığ gibi.

İşte Fenerbahçe'nin çöküşünü hazırlayan adam

COCU HAYAL KIRIKLIĞI OLDU: Fanatik'te yer alan habere göre; Türkiye'ye bir türlü uyum sağlayamadı. Gençlere önem veren bir teknik adam olması iyi yönüydü. Her şeyin çok kolay olacağı düşünüldü. Cocu'ya Türkiye şartları iyi anlatılmadı. Comolli'nin en yanlış seçimiydi. Sakin ve ağır başlı tavırları, oyuncuların da kötü performansıyla birleşince küme düşme hattında bir Fenerbahçe ortaya çıktı.

İşte Fenerbahçe'nin çöküşünü hazırlayan adam

ISLAM SLIMANI'NİN KREDİSİ TÜKENDİ: 3 sene önce Sporting'den Leicester'a 30 milyon euroya transfer olan Slimani, İngiltere'de de istenileni veremedi ama Fenerbahçe performansı da yerlerde sürünüyor adeta. Cezayirli oyuncunun dün akşam bir penaltı yaptırması, takım kontratağa çıkarken garip bir şekilde kaptırdığı topun gol olması ve son saniyede beraberlik şansını değerlendirememesi bardağın taşmasına sebep oldu. Tecrübeli oyuncu Ankaragücü maçında da boşu boşuna kırmızı kart görmüş ve 2-2'lik Galatasaray derbisinde takımını yalnız bırakmıştı. Ligin ilk yarısı bitmeden Slimani'nin kredisi tükendi.

İşte Fenerbahçe'nin çöküşünü hazırlayan adam

AYEW BEKLENTİLERDEN UZAK: Tecrübe, yetenek, hız, hava hakimiyeti ve bitiricilik... Ayew'de hepsi var ancak şu ana kadar bu özelliklerinin belki de yüzde 10'dan fazlasını göstermedi. Başakşehir ve Beşiktaş maçlarında kaçırdığı inanılmaz goller, "Sağda mı oynasın, solda mı?" tartışmaları derken, Ayew her geçen gün daha kötüye gidiyor. Dün akşamki mücadelede de neredeyse yok gibiydi ancak Fenerbahçe'nin golü de onun soldan getirdiği topla geldi.Yine de çok büyük hayal kırıklığı.