BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.426,55
HABER /  SPOR

İşte Fenerbahçenin alacağı İnterli

Fenerbahçe yönetimi İnter'le masaya oturdu. Kimi istediği konusunda çeşitli rivayetler var ama hiçbiri değil. İşte o isim;

Abone ol

F.Bahçe Mancini ile masada! Yönetimin, İtalyan devi Inter’le yaptığı transfer görüşmelerinin üzerindeki sır perdesi kalkmaya başladı.. Milano temsilcisiyle birkaç gündür devam eden görüşmelerde gündeme gelen Arnautoviç ve Quaresma isimleri, Mancini’nin gölgesinde kalmış durumda.

Vatan'a göre; Inter'in teknik patronu Jose Mourinho, 3 oyuncunun gitmesine de izin verdi ama F.Bahçe yönetiminin son kararı 29 yaşındaki Brezilyalı oldu. İki kanatta da rahatlıkla oynayabilen ve orta saha olmasına rağmen gol noktalarındaki etkinliğiyle de bilinen Sambacı’yı kiralama yoluyla İstanbul’a getirmek için düğmeye basan sarı-lacivertliler, oyuncuyla yaptıkları ilk görüşmede de olumlu sinyaller aldı.

6 KEZ OYNADI

MOURINHO’NUN ilk geldiği sezon olan geçen yıl Portekizli hocadan 20 kez forma şansı bulan Mancini, bu mevsimde ise sadece 6 maçta üstüne Inter formasını giyebildi. Bu sebepten dolayı takımdan ayrılmaya karar veren yıldız isim, F.Bahçe’nin kiralık teklifine sıcak bakıyor.

2008-09 sezonunun başında 154 maç oynayıp 40 gol attığı Roma’dan 13 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Inter’e gelen Sambacı’nın transferinde yönetimin uğraştığı tek detay ise satın alma opsiyonu. Bu hakkın kendilerine verilmesi konusunda anlaşma zemini arayan sarı-lacivertlilerin konuyu çözüp, birkaç gün içinde Mancini’yi İstanbul’a getirmesi ve imza attırması bekleniyor.